Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı’nda sinsi psikopatın gerçek yüzü ortaya çıkıyor!

Masumlar Apartmanı’nda sinsi psikopatın gerçek yüzü ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 9. yeni bölümü büyük heyecana sahne olacak. 10 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde bazı izleyicilerin ‘sinsi psikopat’ olarak gördüğü Han karakterine yönelik önemli işaretler verilecek. İnci’ye takılan çocuğa silah doğrultan ve ateş eden Han, vurdu mu yoksa bu sahnede bir ters köşe mi gelece? Haberimizin devamındaki fragmanda o anları görebilirsiniz.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde öyle dikkat çeken sahneler var ki, çok şaşıracaksınız. En çok da Gülben’in gözyaşları izleyicilere de gözyaşı döktürecek.

İnci, Han’ın gerçek yüzünü görmek istiyor. Açılan kapıdan çöp ev çıkıyor… İlk kez çöp ev gerçeği ile karşılaşan İnci ne yapacak? İzleyiciler bu sahnenin rüya falan olmasını da istemiyor, inşallah bu sahneyi görürüz. Han da kardeşlerinden hiç farklı değil. Sadece sinsi ve belki de onlardan çok daha kötü. İnci de onun hakkındaki gerçeği öğrenmek için çabalıyor.

İzleyiciler de bağımlılık yapan dizinin 9. bölümünde Han karakteri yaptıkları ile öne çıkacak. Esat ile mutlu bir yuva kurma hayali kuran Gülben’in şu sözlerine ise akıllar takılı kalacak: “Hiçbir şey bizim istediğimiz gibi olmadı bugüne kadar. Biz, hiçbirimiz mutlu olamayacağız bu evde. Lanetliyiz hepimiz.”

“Her bir evin sırrı, her kalbin bir yarası vardır” işte bu söz de kalplere fazlasıyla dokunacak. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 9.bölümünden 2. fragman: