Ana sayfa Dizi Fragmanları Offf, o ne ağır bir cümle! Sen Çal Kapımı dizisinde kavgada bile bu söz söylenmez!

Offf, o ne ağır bir cümle! Sen Çal Kapımı dizisinde kavgada bile bu söz söylenmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, eğlenceli anlardan hüzünlü hikaye örgüsüne doğru geçiş yapmıştı. Serkan ve Eda arasındaki kavuşamama durumu anlaşılan biraz daha uzayacak. Aslında hüzünlü ama bir o kadar da yararlı bir ayrılık süreci bu…

Birbirini seven iki insan, ruhlarını tam olarak birleştirmeden önce, birbirlerini çok iyi bir şekilde tanıma fırsatı buluyor. Aslında Eda ve Serkan’ın yaşadıkları, büyük bir aşkın temel harçlarının atılmasından farksız değil.. Zira, bu zorlu dönemde büyük sınav veriyorlar ve aşkları da daha da büyüyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin 18. bölümünden yayınlanan yeni fragmanda; Eda’nın Serkan’a söylediği bir söz var ki, ‘kavgada bile söylenmez’ diye tanımlanacak kadar etkili ve yaralayıcı… Eda ile Serkan arasına yine Selin giriyor. Eda, kendisine yakışanı yapıp, Serkan’dan uzaklaşıyor.

Kalbi farklı söylese de aklına göre hareket eden bir Eda karakteri bulacaksınız. “Ben söyledim sana söyleyeceğimi, benden uzak dur” diyen Eda, Serkan’a söz geçiremiyor. Serkan’ın da kalbi Eda’dan uzak duramayacağını gösteriyor.

Ancak Eda’nun şu sözü çok ağır: “Seni her şeyden çok seven bir kadından korktun.”

İşte bu sözler çok ağır, kavgada bile söylenmez. Bu söz aynı zamanda, Sen Çal Kapımı dizisinin 18.bölümünün çok anlamlı sahnelerle dolu olacağını anlatıyor.

İşte Sen Çal Kapımı 18. bölüm 2. fragmanı: