Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde intikam ateşi herkesi yakacak!

Benim Adım Melek dizisinde intikam ateşi herkesi yakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında ikinci sezonu devam eden Benim Adım Melek dizisinin 48 bölümü geride kaldı. Ağır bir dram hikayesi olan dizide Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakteri ilik kanseri ve donör bulunmaz ise de ölecekti. Ancak son anda eski eşi Kaan Çakır’ın canlandırdığı Alpay yetişti ve iliği uyumlu olunca da Melek’in kurtuluş umudu belirdi. Ancak dizide çok farklı gelişmeler de yaşanıyor.

Kutsi’nin hayat verdiği Halil, Alpay’a Melek ile evlenmeyeceği sözünü vermek bir yana bir de sözleşme imzaladı. Şayet Halil ile Melek evlenir ise handaki dükkan ve konak Alpay’a geçecek. Şimdi Halil’in önünde büyük bir sınav var. Sevdiği kadına onunla evlenemeyeceğini söylemek durumunda olan Halil, ailesini de büyük bir ateşin içine atmış oldu.

Alpay’ın Halil ile meselesi kişisel. Bunu dayandırdığı nokta ise Halil’in çocuklarından kendisini uzaklaştıracak olması. En azından böyle olduğunu düşünüyor ve Halil’i Melek ile evlenmemeye ikna için de onu adeta büyük bir ateşin içine atıyor. İmzaladığı sözleşme ile Halil bir tarafta ailesini diğer tarafta ise Melek’i koyuyor ve yakıcı bir seçim yapmak durumunda kalıyor. Bu, Alpay’ın intikam ateşi ve herkesi fazlasıyla etkileyecek.

Alpay’ın kalleşliğine izleyiciler isyan ederken, Melek’in kurtuluşuna sevinenler yeni bölümleri umutla bekliyor. Ağır bir dram hikayesi olan dizinin dün akşam yayınlanan 48. bölümünde reytinglerin yüksek gelmesi de iyiye işaret oldu. Kuruluş Osman’ın yeni bölümünün olmamasından iyi istifade eden TRT1 dizisi için gelecek bölümler çok daha heyecanlı olacak.

Ömer ve Defne arasında da eski dönüş için önemli adımlar atılıyor. 49.bölüm fragmanında buna yönelik detaylar da var. Videodan Benim Adım Melek dizisinin 20 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 49.bölümünden ilk fragmanı izleyebilirsiniz.