Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’deki öpüşme için ‘Türk dizisi işte ne olacak’ eleştirisi!

Doğduğun Ev Kaderindir’deki öpüşme için ‘Türk dizisi işte ne olacak’ eleştirisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep ile Barış arasında başlayan aşk kıvılcımlarının yavaş yavaş kendisini göstermeye başladığı bir bölüm daha geride kaldı. 27. bölümü dün akşam yayınlanan dizinin reytinglerinin de geçen haftaya göre daha iyi gelmesi dizi ekibini mutlu etti.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizide artık Zeynep ile Mehdi dönemi kapandı. Artık ikilinin bir araya gelmesi ancak Türk senarist mucizesi olabilir… Ancak yaşanan gelişmeler Zeynep ile Barış arasındaki ilişkinin daha da derinleşeceğine işaret ediyor.

Ağır bir grip vakası geçiren Barış’a adeta çocuk gibi bakan Zeynep’in fedakarlığı bir yana, senaristler farkında mı bilinmez ama bu dönemde grip olan pek yok, genelde grip sananlar da korona olduklarını öğreniyor. İzleyiciler en çok da bu konuda yorum bıraktı. Dizide ise Barış grip atlattı ama o anlarda da kendinde değil iken Zeynep’in dudaklarına yapıştı.

İşte bu anlar da izleyiciler için garip bir öpüşme olarak akıllarda kaldı. Barış, halüsilasyon görüp de mi öptü, Zeynep niye kendini geri çekmedi gibi çeşitli yorumları sosyal medyada görebilirsiniz. Ancak bu öpüşme sahnesi merakla bekleniyordu. Fakat biraz garip bir şekilde gerçekleşti.

Bir dizi hayranları senaristlere gönderme yaparak, “Bu sene grip olan tek kişi sensin Barış Bey herkes korona oldu malum” diye yorum bıraktı. Kimi dizi hayranları ise “Ben hemen kız hastalanacak diye düşündüm” şeklinde sahneyi yorumladı ve Zeynep’in da hasta olabileceğine endişelendiğini belirtti.

Dizinin ilerleyen sahnelerinde ise Barış ile Zeynep’in birbirlerine mesafeli tavırları izleyicinin diline dolandı. Bir dizi hayranı, “Sarhoş olup öpeni görüp hatırlamayanı gördük de, hasta olup öpüp hatırlamayanı da ilk kez görüyoruz” diye yorum bıraktı.

Bir Türk dizisi olması her türlü garipliğin de normal sayılması nedeniyle bu sahne için kimi hayranlar, “Şaşırmamak lazım, Türk dizisi bakalım gözümüz daha neler görecek” diye yorum bıraktı.

İşi espriye vuran dizinin takipçileri, “Baya ateşliymiş Barış bey, hastayken bile öpücüğü düşünüyor” yorumuyla gülümsetti. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27. bölümündeki o sahne: