Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde her şey ters yüz oldu, devir değişti!

Benim Adım Melek dizisinde her şey ters yüz oldu, devir değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakterinin başına gelenler Benim Adım Melek dizisinde izleyiciyi ekranda tutmaya devam ediyor. 34 bölümü yayınlanan dizinin acıklı hikayesi birçok izleyiciyi ekran başında gözyaşlarına boğuyor.

Halil karakterine hayat veren Kutsi’nin naif ve tam da karaktere uygun oyunculuğu da takdir görüyor. Mehmet Çevik’in canlandırdığı Seyit Ali karakteri de dizinin etkili isimlerinden… Melek ve babası Seyit Ali arasında bir türlü anlaşamama durumu baştan beri var. Seyit Ali, kızına haftalarca yüklendi. Melek, babasından öyle ağır sözler işitti ve öyle tavırlar gördü ki, izleyiciler bu sahnelere yüreklerini bıraktı.

Ancak artık dizide işler değişti. Roller farklılaşıyor. Bunun da ilk izlerini 35. bölümde göreceksiniz. Melek’in kanser olduğunu ve ölüme yürüdüğünü öğrenen babası Seyit Ali, şimdi onu kurtarmanın derdinde. Geçmişte yaptıklarının pişmanlığını yaşıyor.

Melek ise artık azar yiyen ve kötü muamele gören kişi konumundan çıkacak ve babasına kendisine yaşattığı acıların hesabını sormaya başlayacak. İzleyiciler de bu durumdan memnun.

Benim Adım Melek hayranları, “Seyit Ali, Melek’e sürekli kızıyor. Şimdi sıra Melek’te. Hesaplaşma zamanı” diye yorumlarda bulunuyor. Senaristler iki karakter arasında nasıl bir denklem kuracak, 35.yeni bölümde bunun izleri olacak. Ancak izleyicinin beklentisi Melek’in babasından hesap sormasının zamanının geldiği…

Benim Adım Melek 14 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak.