Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisindeki mantıksız duruma izleyici tepkili!

Sen Çal Kapımı dizisindeki mantıksız duruma izleyici tepkili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 14. yeni bölümü 14 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. Paylaşılan fragmanlarda görülen şey, Eda ve Serkan arasındaki aşkın iyi gitmediği. Eda’nın anne ve babasının başına gelenlerde, Serkan’ın ailesinin parmağı var. Ancak Eda henüz bu gerçeği bilmiyor.

Eda ve Serkan aşkının önüne de işte bu gerçek geçiyor… Tam bir Yeşilçam filmi havasına dönmeye başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde, Serkan ile Eda’nın ayrılıklarının üzüntüsü izleyicilerin üzerine çökmüş durumda. Anne ve babasını kendisinden koparanlara karşı sert konuşan Eda,Serkan’ın da kendisini suçlu hissettiğinin farkında değil.

Peki Serkan neden kendini suçlu hissederek, Eda’dan ayrılıyor ki? İşte bu soruyu sosyal medyada sormakta olan dizinin hayranları, bu durumu mantıksız buluyor. Bir izleyici şu yorumu ile birçok izleyiciden destek gördü:

“Anlaşılan eski Yeşilçam senaryolarına geri döndük!! Eda nın ailesinin başına gelen trajediden Serkan neden kendini sorumlu tutup Eda ile ilişkisini sonlandırma seçeneğini biz seyircilere servis yapıyorsun senarist? Tam tersi Serkan ın Eda’ya olan aşkını daha da perçinlesen ve Eda yı ne pahasına olursa olsun yanlız bırakmayan Serkan Bolat karekteri yaratamaz mısın?”

Birçok izleyici de Serkan’ın bu gerçek karşısında Eda’dan ayrılmak istemesini anlamsız buluyor. Aslında Eda’ya daha fazla sarılması ve onu bırakmayacağı göstermesi lazım.

Serkan Bolat karakterini tiye alan Sen Çal Kapımı hayranları, 5 maddede bu karaktere ne geraktiğini de sosyal medyada şöyle özetledi:

“Serkana gereken şeyler:

1. EDA
2. Empati yeteneği
3. Düşünceli olma yeteneği
4. Eski nişanlısı şirkete kimsenin haberi olmadan biri getirdiğinde ona gösterdiği merhameti, kendisini seven, kendisi için hayallerini erteleyen kişiye de gösterme yeteneği
5. Kalp”

Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölüm reytinglerindeki düşüş izleyici ilgisinin azalmaya başladığını göstermişti. Dizide Eda ve Serkan karakterlerinin ayrılığı üzerine bir yönelim mi olacak yoksa bir noktada bu iki karakter yeniden bir araya gelip aşklarına devam mı edecek?

Aslında reytinglerin yükselip yükselmeyeceğini de bu detay belirleyecek. İzleyici aşk istiyor. Senaristler ise olayların üzerine gidip diziyi daha çok uzatma niyetinde…

Şayet izleyici ilgisi azalmaya devam eder ise, senaristler yeniden aşk günlerine dönecektir.