Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde ‘keşke olmasaydı’ dedirten ayrılık kararı!

Benim Adım Melek dizisinde ‘keşke olmasaydı’ dedirten ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında oturmuş kadrosu, artık aile gibi olmuş ekibi ve kemik izleyicisi ile başarılı bir dizi olarak yoluna devam eden Benim Adım Melek’in çekimlerine Gaziantep’te devam ediliyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin genel kurgusu ve hikayenin anlatım biçimi de ikinci sezonda daha da iyi bir noktaya taşında.

İzleyiciler diziden daha fazla haz duyuyor, sahneleri de daha ilgi ile seyrediyor. Bunun en önemli sebebi, ilk sezondaki ağır dram ve kaostan biraz daha uzaklaşıp, daha sadeleşen, dramın yanına aşk ve umudu da koyan bir senaryo olması… İkinci sezonda Melek ve Halil arasındaki aşkı dizinin gidişatı için olumlu oldu.

Sırların ortaya çıkması ve Melek’in babası Seyit Ali ile barışması da çok önemli bir gelişmeydi. Kenan ve Alpay gibi iyi kurgulanan kötü adamların varlığı da Benim Adım Melek dizisinin hikayesini zenginleştiriyor. Ancak tüm bu hikayeyi toparlayan asıl kişiyi de unutmamak lazım. O isim ise dizinin yönetmeni Cem Akyoldaş… Birçok başarılı projeye imza atan, sinema tecrübesi de yüksek olan Akyoldaş, televizyon sektöründe de idari birimlerde çalıştığı için, izleyici algısını da iyi bilen birisi.

Benim Adım Melek dizisinde 'keşke olmasaydı' dedirten ayrılık kararı! 8

1969 Muş doğumlu yönetmen, Doğu’nun kültürüne de hakim ve sahne seçimlerinde, diziyi anlatım tarzında çeşitli detaylarla bölgenin de öne çıkmasını sağlayan bir tarza sahip…

2001 yılından bu yana yönetmenlik yapan Cem Akyoldaş’ın diziden ayrılacağının ortaya çıkması herkesi şaşırttı. Kimi izleyicilere göre Akyoldaş’ın sahneleri birer fotoğraf karesi gibi çok anlamlı ve etkili. İşine sevda ile bağlı olması, tüm ekibe karşı saygısı ve profesyonelliği ile de bilenen yönetmen, kaliteli işler ortaya çıkartıyor.

İşte bu özelliklerinden dolayı Benim Adım Melek dizisinin en önemli başarı faktörlerinden birisi de yönetmen olmakta… Üs Yapım, yani dizinin yapımcısı yeni bir işe odaklandı.

Benim Adım Melek dizisinde 'keşke olmasaydı' dedirten ayrılık kararı! 9

TRT1 için hazırlıkları yapılan dizi de çok iddialı ve Cem Akyoldaş’a bu yapımın sorumluluğu verildi. İşte bu yüzden de Cem Akyoldaş, Ocak ayında yayında olması beklenen yeni dizi için çalışacak. Benim Adım Melek dizisinin sorumluluğu kime verilecek merak ediliyor.

Ancak bu ayrılığın yapımın çekim kalitesi ve hikayenin anlatım şekline ne kadar etki edeceği de bilinmiyor.

Sonuç olarak, Benim Adım Melek dizisinde yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz.