Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da denklemi değiştirecek yeni oyuncu ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’da denklemi değiştirecek yeni oyuncu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi Perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından birisi. Dizinin senaryosu konusunda ise izleyicilerin zaman zaman ciddi eleştiriler yaptıı, zaman zaman ise çok olumlu yorumlarda bulunduğunu gözlemliyoruz.

Özellikle Hünkar Yaman karakterinin ayrılmasından sonra dizinin hikayesinde sıkıntı çıkabileceğine yönelik değerlendirmelerin boş olduğu da ortaya çıkmıştı. Senaristler durumu çok iyi kurtarmış ve yeni Hünkar olarak da Züleyha’yı öne çıkartarak, ipleri onun eline vermişti.

Hilal Altınbilek’in başarılı performansı ile göz doldurduğu dizinin hikayesinde Yılmaz konusundaki kafa karışıklıkları ise en ciddi sorun olarak gözüküyor. Aslında Uğur Güneş’in dizide ayrılmak istediği ve bir kaç bölüm sonra da çıkabileceğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Yılmaz karakteri ile Züleyha arasındaki ilişkinin inişli çıkışlı olması dizi hayranlarını rahatsız ediyor.

En son Yılmaz’a rest çeken Züleyha’nın 75. yeni bölüm fragmanında yeniden ona koşması ve aşklarını haykırması, senaristlerin de kafasının fazlasıyla karışık olduğunu göstermişti.

Bir Zamanlar Çukurova'da denklemi değiştirecek yeni oyuncu ortaya çıktı! 8

Dizinin senaryosunu toparlama noktasında ise yeni kadın karakterin önemli bir etkisi olabilir. İlgiyi Züleyha – Yılmaz ilişkisinden başka bir yöne çekmek artık şart oldu. Belki de hikayeye farklı bir kadın karakteri olarak katılacak olan Hande Soral’ın gelişi ile birlikte biraz farklılaşan bir senaryo görebiliriz.

Hande Soral, eşi İsmail Demirci ile alışverişte görüntülendi ve diziye gelecek hafta katılacağını duyurdu. Oyuncu, “İsmail’den daha uzak nerede çalışabilirdim, Adana’da çalışacağım. Ben de Adana’ya gidiyorum, 1 hafta sonra. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ben de başlayacağım çalışmaya. Yani yolunda her şey. Mesafeler dışında her şey yolunda” açıklamasını yaptı.

Dizi hayranları yeni karakteri büyük heyecan ile bekliyor. Bakalım bu yeni kadın karakteri ağırlığı hikayenin hangi noktasına doğru çekecek?