Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde oyun içinde oyun var!

Benim Adım Melek dizisinde oyun içinde oyun var!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamlarının büyük beğeni toplayan yapımlarından Benim Adım Melek dizisinde Hafız’ın mirasına kimler sahip çıkacak? 12 Şubat Çarşamba akşamı Benim Adım Melek dizisinin 20. yeni bölümü TRT1 ekranında yayınlanacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nun başrolde buluştuğu dizinin yeni bölümünde duygusal sahneler yoğunlukta olacak. Dizinin reytinglerde de önemli bir başarısı var. Dramdan daha çok trajedi olarak adlandırılabilecek olan sahneleriyle TRT1’in dizisi ekran başında gözyaşı döktüren bir dizi…

Benim Adım Melek’te bu hafta neler olacak? İşte detaylar: Seyitali ve Cumali locaya gelmiş ve locayı alacaklarını söylemişlerdir. Ancak bir şartları olmuştur. Melek artık locada alışmayacaktır.

Halil, Mirza ve Melek locadaki eşyaları toplarlar. Bu sırada locaya gelen Alpay ve Kenan, Halillerin vazgeçtiğini anlarlar. Alpay’ın Kenan’ı arkasına alarak kurduğu locayı alma planı gerçekleşmek üzeredir.

Benim Adım Melek dizisinde oyun içinde oyun var! 8

Erdal’ın sürpriz gelişi, Mithat ve Seyran ilişkisini etkiler. Seyran, çaresizdir. Evdeki hazırlığın kendisi için yapıldığını öğrenen Defne, şok geçirir. Defne, yüreğindeki dinmek bilmeyen fırtınaların içinde kalırken kendini bir de Alpay’ın oyununun içinde bulur.

Benim Adım Melek dizisinde oyun içinde oyun var! 9

Hayatın önüne çıkardığı tüm engellere rağmen dik durmaya çalışan Melek, yıllar sonra ilk kez sırt sırta veren Seyitali ve Cumali’nin şartı karşısında ne yapacak? Defne, kendisine düzenlenen bu oyunun içinden nasıl kurtulacak?

Hafız’ın mirasına kimler sahip çıkacak? “Benim Adım Melek” her Çarşamba yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.