Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinden sonra Ulvi Kahyaoğlu üst üste başarılar kazandı!

Benim Adım Melek dizisinden sonra Ulvi Kahyaoğlu üst üste başarılar kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren TRT1 dizisi Benim Adım Melek final yaptı ama geride çok önemli anılar bıraktı. Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı diziden 3 genç oyuncu büyük popülerlik kazanarak çıktı.

Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç ve Ulvi Kahyaoğlu dizi sayesinde öne çıkan, yetenekleri ile hayranları etkileyen isimler arasına katıldı.. 3 genç oyuncu da yollarına emin adımlarla devam ediyor. Ulvi Kahyaoğlu diziden sonra iki önemli başarı elde etti.

İlk olarak Fox TV’nin yeni sezon için hazırladığı ve çok önem verilen Elbet Bir Gün isimli dizide Ulvi Kahyaoğlu da yer aldı. Benim Adım Melek’teki başarılı çıkışının ardından gelen bu rol ile kariyerinde yeni bir döneme başlayan genç oyuncu, yakında farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dünyanın en iyi sinema okulları arasında gösterilen Filmakademie Baden-Württemberg birçok oyuncunun hayalini süsler. Uvi Kahyaoğlu, bu okulda eğitim alma şansı elde eden genler arasına katılmayı başardı. İngilizce dilinde eğitim alacak olan oyuncu, jüri önünde sergilediği güçlü oyunculuk sayesinde bu okula kabul edildi.

Kariyerini uluslararası alana taşıma fırsatı da elde eden oyuncu gelecek adına büyük bir adım atmış oldu.