Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisine büyük isyan var, senaristler görsün!

Benim Adım Melek dizisine büyük isyan var, senaristler görsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan ve Kutsi başrolde buluştu. Gaziantep’te çekimlerine devam eden dizinin büyük bir hayran kitlesi var.Ancak son bölümlerde yaşananlar artık izleyicilerin bir hayli rahatsız olduğu gerçeğini de gösteriyor.

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan dizinin sadık izleyicileri Melek’in kanser hastalığının saklanması nedeniyle gelişen olayların artık dramı aştığını ve büyük bir trajediye kaydığı görüşünde.

Kanseri saklayarak reytingleri yüksek tutmak, olaylar zincirini sürdürmek niyetindeki senaristlere isyan eden bir grup dizi hayranı, “Sır gibi sakladığınız şu kanser hastalığını söylemeyerek milleti kanser edeceksiniz” yorumunda bulunmakta.

Ailesinde kanser hastalığı olan birçok kişi var ve bu insanlar da böyle ağır bir hastalık ile mücadele konusunda dizinin öğretici yanlarına odaklanmıştı. Ancak şimdi gördükleri öğretici olmaktan öte, reyting elde etmek adına uzattıkça uzatılan ve izleyicilerin beklentilerden farklı olaylar silsilesi var…

Bir izleyici bu durumu şu sözlerle ifade ediyor: “Açıkçası bu diziyi kanserle mücadele ile yenmeyi gösterirsiniz diye izliyordum ama siz kanser hastasını daha fazla nasıl hasta ederiz bunun mücadelesini gösteriyorsunuz. Dizinin eğitim amacı, güzel mesaj verme amacı hiç yok.. Millet sayenizde trajediye doydu” diye yazdı.