Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisine tepkiler artıyor, senaryo alarm zilleri çalıyor!

Benim Adım Melek dizisine tepkiler artıyor, senaryo alarm zilleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisi, dramın ve trajedinin tam da göbeğinde bulunuyor. Nehir Erdoğan ile Kutsi’yi buluşturan dizide Melek’in başına gelenler ekran başındaki izleyicileri kahrediyor…

Kanser ile savaşan Melek’in çevresindeki kötülükler yetmezmiş gibi bir de kötülerin hep kazanıyor olması izleyicileri deli ediyor. Alpay karakterine iyice uyuz olan dizinin takipçileri, kötülerin kazanmasından rahatsız. Bir izleyici bu rahatsızlığını şöyle ifade etti: “Böyle devam.. Güzel bir senaryo yazmayın, böyle hep kötüler kazansın, milleti de soğutun diziden, seyirci kaybedin aynen devam.”

Bazı diziler var ki, hayatın gerçeklerini izleyicinin yüzüne net bir şekilde vurur, aslında Benim Adım Melek de aynen böyle yapıyor. Kötülerin dünyasında iyilerin kaybettiğini gösteriyor ama izleyici ekran başında kötülerin değil, iyilerin kazanmasını bekliyor.

Birçok izleyici severek izledikleri yapımda Defne karakterinin geldiği noktadan rahatsız. Alpay’ın kötülüklerinin öne çıkmasından rahatsız. Ancak bir başka gerçek daha var ki, tüm bu entrikalar ve olaylar olmasa Benim Adım Melek dizisinin anlatacağı nasıl bir hikaye kalır ki ortada…

İşte bu duruma da dikkat çeken bazı izleyiciler herkesin mutlu olması, kötülüklerin olmaması, her karakterin istediğine ulaşması gibi durumlarda da dizinin izlenmeyeceğini belirten yorumlar yapmakta.

Sonuç olarak Benim Adım Melek dizisinin senaryosunun gidişatından rahatsız olan bir izleyici grubu var ve diziye devam edip etmemeye henüz karar verememiş durumdalar.

Bu izleyicileri ekranda tutmak adına senaristlerin hep kötülerin kazandığı durumlarda esneklik sergileyip, iyilerin de kazandığı durumları senaryoya eklemeleri şart.

Benim Adım Melek yolculuğuna 5 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak 19. bölümüyle birlikte devam edecek. İşte 19.bölüm fragmanı: