Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Benim Adım Melek dizisinin Cumali’si Nizam Namidar’ı yeniden setlere döndüren proje!

Benim Adım Melek dizisinin Cumali’si Nizam Namidar’ı yeniden setlere döndüren proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır oyunculuk yapmakta olan Nizam Namidar 1961 İstanbul doğumludur.. Berlin Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olmasına rağmen oyunculuk eğitimleri alan Nizam Namidar, hem Almanya’da hem de Türkiye’de çeşitli projelerde yer aldı.

Başarılı performansları ile dikkat çeken oyuncu, en son Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisinde rol aldı. Cumali karakteri ile izleyicileri etkileyen bir oyunculuk sergileyen Nizam Namidar, yeni bir projede yer alacak.

Blu TV tarafından ilk sezonu başarıyla tamamlanan Alef dizisi büyük bir değişim geçirdi. Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu yenilendi. Yeni sezon için hazırlıkları sürdüren dizinin ekibine yeni isimler katıldı. Bu isimler arasında Nizam Namidar da bulunuyor.

Aybüke Pusat ile Taner Ölmez ikilisinin başrolünde yer aldığı Alef dizisi yine BluTV platformunda yayınlanacak. Kasım ayında Kapadokya’da başlayacak olan çekimlerin İstanbul’da devam etmesi bekleniyor.

Su Kutlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Ufuk Karaali, Cankat Aydos gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmeni ise Gökhan Tiryaki oldu.