Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde neler oluyor? Mercan zorda, Nizam öfke saçıyor!

Ateş Kuşları dizisinde neler oluyor? Mercan zorda, Nizam öfke saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Ümit karakterinden sonra hamileliği ve bir süre çocuğunun bakımlarını kendisi üstlenmesi nedeniyle ekranlarda uzunca bir süre uzakta kalmıştı.

Hande Soral’ı yeniden televizyon dizilerine çeken proje Ateş Kuşları dizisi oldu. Cuma akşamları atv’de yayınlanmakta olan dizide Mercan karakteriyle yer alan oyuncu, Görkem Sevindik ile de başrolü paylaşıyor ve iyi bir partnerlik sürecinin içinde bulunuyor.

Dizi TV programının sorularını yanıtlayan ve hikayede bundan sonraki süreçte neler olabileceğine yönelik bazı detaylar paylaşan Hande Soral, Mercan’ın Nizam bey ve ailesinin yanında olma halinden ona çok zor geldiğini söyledi.

Gülayşe’yi arayan Nizam bey, dizinin en acı dolu hikayesini yaşayan karakter ve izleyiciler de onun kızıyla buluşacağı anı heyecanla bekliyor.

Hande Soral, dizinin gelecek bölümleriyle ilgili fikir verebilecek değerlendirmeler yaptı. Mercan karakterinden bahseden oyuncu, “Nizam bey ve ailesinin yanında olmak aslında ona çok zor geliyor. Ama buraya Zıpkın daha çok onu manipüle etmesiyle geldiği için ben de ne yapacağını kestiremiyorum. Çok merak ediyorum ama çok zor zamanlar geçiriyor” diye konuştu.

Ateş Kuşları dizisinde neler oluyor? Mercan zorda, Nizam öfke saçıyor! 7

Benim Adım Melek dizisindeki Cumali karakteri ile yine hayranlarını mest eden Nizam Namidar, bir kez daha televizyon dizilerine atv dizisiyle dönüş yaptı. Ateş Kuşları projesindeki Nizam rolünde de karakterin duygularını ekrana yansıtmadaki başarısıyla konuşulan Namidar, “Nizam kendi acısı içinde yoğrulmuş. 23 yıldır eşini kaybetmiş ve çocuğunun akıbetini bilmiyor. Bunca senedir de ticari hayatındaki başarının yanı sıra, onu hayata bağlayan tek şey de kızını bulabilmek” diye konuştu.

Ateş Kuşları dizisinde Mercan, Nizam’ın bu acısını dindirmek istese de Gülayşe’den vazgeçemez. Ayrıca Nizam, kızını alı koyduğunu düşündüğü aileden intikam alma hırsıyla dolu. İşte bu noktada Mercan’ın Nizam’ın ailesi ile iç içe olma hali, dizinin hikayesinde heyecanı daha da artırıyor. Dizi hayranları bundan sonra ne olacağını merak ediyor ama oyuncular da senaryonun nasıl gelişeceğinden habersiz.