Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinin üzerine mutsuzluk kabus gibi çöktü!

Benim Adım Melek dizisinin üzerine mutsuzluk kabus gibi çöktü!

tarafından ker_def

Benim Adım Melek dizisinin 9 Aralık Çarşamba günü 43. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Kim olduğunu hatırlamayan Ömer’i neler bekliyor? TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” kırk üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

9 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak? İşte yeni bölümden önemli ayrıntılar: Halil ile Mirza, Melek ve Vildan çıksın diye bütün suçu üstlenirken avukatları onlara engel olmaya çalışır. Gülşad sayesinde hayatta kalan Ömer hastaneye götürülür. Banu Mithatlardan gider. Seyran Banu’ya olan tavırları sebebiyle Mithat’a kırgındır… Mithat bu durumu düzeltmek için ne yapacaktır?

Aslı’nın babası onun Antep’te olduğunu öğrenmiştir. Funda Aslı’yı göndermemekte kararlıyken Aslı nasıl bir yol izleyecektir? Alpay tarihi eser olayından alnının akıyla çıktığını düşünürken Ercü ona kızgındır, onun yaptıkları Ercü’yü riske atmıştır. Kenan Alpay’ı bu sefer de kurtarabilecek midir?

Aslı’nın eylemlerinin sonucu, Kerem nelerle karşılaşacaktır Vildan ve Melek hapisten çıktığında iki aile de buruk bir sevinç yaşarlar.

Defne, Şirhanlara geldiğinde hiç ummadığı biriyle karşılaşır. Ömer, Defne’yi tanıyabilecek mi? Bir de Gülşad ile Ömer arasındaki yakınlaşma durumu yaşanır ise izleyiciler buna bir hayli tepkili. Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizide kimsenin mutluluk yüzü göremediğine yönelik sert eleştiriler var.

Dizi hayranları Benim Adım Melek’te her türlü duyguyu ve olayı görüyor. Ancak tek bir eksik var o da mutlu olan insanlar… Dizide mutsuzluk var, ihanet var, hainlik var, gözyaşı ve umutsuzluk var. Ama umut ile mutluluk yok… İşte bu durum da eleştirilerin artmasını sağlıyor.

Defne ve Ömer ile mutlu olan dizi hayranları artık onların da mutsuzluklarına şahit olacak.

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.