Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek izleyicilerine müjde gibi gelişme!

Benim Adım Melek izleyicilerine müjde gibi gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi Ocak ayının 2.haftası yeni bölümleri ile ekrana gelecek ama TRT1’in yapımları sadece 1 hafta ara veriyor. Benim Adım Melek dizisi de 8 Ocak Çarşamba akşamı 15. bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Saim Güveloğlu, Mustafa Mert Koç başrollerde bulunuyor. Dizi ağır dram sahneleri ile bir hayli ilgi görmekte. Bu hafta ekranda yer alamayan Benim Adım Melek, Ocak ayının ikinci haftasında kaldığı yerden hayranları ile buluşacak.

Dizide Nehir Erdoğan sergilediği başarılı performans ile büyük dikkat çekmekte. Oyuncu, kendisini meşhur eden Yabancı Damat dizisinde de yine Gaziantep’teydi.Erdoğan, yıllar sonra yeniden bu şehre yeni bir dizi için dönmüş oldu.

15. bölümde Melek yeniden hastalanıyor ve acil olarak hastaneye kaldırılıyor.Kana ihtiyaç var. Halil’in kanı uyuyor ve diyor ki, “Ben Melek için kanımı değil canımı da veririm”…

Benim Adım Melek dizisinin 8 Ocak Çarşamba saat 20.00’de yayınlanacak olan 15.bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.