Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek izleyicisi korkuyor, sürpriz bir erken final olur mu?

Benim Adım Melek izleyicisi korkuyor, sürpriz bir erken final olur mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizide dramın dozu öyle yoğun ve güçlü ki, her yeni bölüm izleyiciler ekran başında gözyaşları ile kala kalıyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 49 bölümü geride kaldı.

Melek’in hayati tehlikesi devam ediyor ve dizinin hayranları da endişeli. Başroller ölmez diye bir gerçek var ama bir başka gerçek daha var ki, o da TRT1’in yeni dizilerinin hazırlanıyor olması… Teşkilat, Barbaros ve Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi projelerinin hazırlıkları devam ediyor.

Özellikle Teşkilat ve Kıbrıs Ada Kışı yakında ekranda yer alması beklenen projeler. Barbaros biraz daha geç başlayacak. Bu durumda da TRT1’in yer açması gerekiyor. Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin de reytinglerinin düşük olduğu ortada. Dizi ikinci sezonuyla yoluna devam ediyor belki ama reyting sonuçlarının artık ciddi şekilde artması da beklenmiyor. Rakip diziler bazen ekrana gelmediğinde ancak 4’lü oranları yakalayabilen TRT1 dizisi, normalde 3’lü reytinglerde sıkışmış durumda.

Sonuç olarak, beklenmedik bir final kararı gelirse diye izleyiciler çok endişeli. İşte bu noktada da Melek karakterinin durumu büyük önem taşıyor. Dizinin devamı için Melek, elbette ki yaşamalı. Zaten setten gelen fotoğraflarda da Nehir Erdoğan’ın paylaşımları sürüyor ve dizide şimdilik bir sorun gözükmüyor.

Ancak TRT1’in yeni dizi projeleri nedeniyle performansı düşük olan yapımların hayranları endişeli bir bekleyiş içinde… Benim Adım Melek’in 50. yeni bölümünde Kadriye’nin de hastaneye kaldırılması ile dramın ağırlığı iyice artacak.

Melek’in durumu da iyi değil. Halil, Alpay’a rest çekiyor. Defne ise Ömer’in biraz burnunu sürtecek gibi duruyor… İşte 27 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek olan Benim Adım Melek dizisinin 50. bölüm fragmanı: