Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman döndü ama Sadakatsiz’e etkisi yok! Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde müthiş sıçradı!

Kuruluş Osman döndü ama Sadakatsiz’e etkisi yok! Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde müthiş sıçradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının reyting rekabetinde yine kıran kırana bir çarpışma yaşandı… Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekranda olmaması, izleyicilerini çok meraklandırmıştı. Bu hafta yeni bölümü ile ekrana dönen atv dizisi yine bıraktığı yerden reytingleri topladı. Ancak bu durum rakibi Sadakatsiz’i pek de etkilemedi.

Kanal D ekranında izleyicilerini her hafta ekrana büyük bir merakla oturtan Sadakatsiz dizisi, yine beklendiği gibi AB ve ABC1 gruplarında 12’li reyting oranları ile birinciliği elde etti. Kuruluş Osman ise bu iki kategoride rakibinden sonra ikinci sırayı elde etti. ABC1’de oranların birbirine çok yakın olduğunu söyleyelim. Ancak totalde ise Sadakatsiz 11’li oranlar elde ederken, Kuruluş Osman daha önce de olduğu gibi 13’lü reytinglere çıkarak yine birincilik kürsüsüne oturdu.

Çarşamba akşamları bu iki dizinin yanında bir de tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dikkatleri çekiyor. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin son haftalardaki başarılı performansı da göz dolduruyor. Kimi izleyiciler dün akşamki bölümü biraz sıkıcı bulsa da reytingler onu söylemiyor.

tv8 ekranında izleyicilerle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir’in haftalardır devam eden yukarı yönlü hareketi sonunda dengeyi buldu ve bu da dizinin sezonun başlarına göre çok daha fazla izleyiciyi toplayabildiğini anlatıyor. Total ve AB gruplarında 6’lı oranları elde eden dizi, ABC1’de ise 7’li rakamlara da çıkarak, durumunu iyice sağlamlaştırdı.

Kuruluş Osman döndü ama Sadakatsiz'e etkisi yok! Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde müthiş sıçradı! 8

Çarşamba akşamlarının kaybeden dizisinin ise Benim Adım Melek Olduğu görülüyor. Geçen hafta Kuruluş Osman yokken 4’lü oranlar elde eden dizinin bu hafta total ve ABC1’de 3’lü oranlara, AB’de 2’li oranlara gerilediğini görüyoruz.

İşte 20 Ocak Çarşamba günü ilk 10 program listesi:

Kuruluş Osman döndü ama Sadakatsiz'e etkisi yok! Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde müthiş sıçradı! 9