Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan hayranlarını umutlandıracak ikinci çocuk açıklaması geldi!

Hazal Kaya’dan hayranlarını umutlandıracak ikinci çocuk açıklaması geldi!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya son zamanların en popüler ve bir o kadar yoğun isimleri arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu sezon başında Buğra Gülsoy ile ile başrolünde oynadığı Fox TV’nin Misafir dizisiyle ekranlara gelmiş, ekranlara iddialı bir giriş yapan dizi bekleyen ilgiyi göremeyince erken final yapmıştı.

Hazal Kaya çok zaman geçmeden “Benden Ne Olur?” adlı sinema filmi ile beyaz perdede hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncunun izleyiciyle buluştuğu son projeyse Netflix için çekilen fantastik tarihi türdeki yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı oldu.

Setten sete koşturan Hazal Kaya, son zamanlarda içerisinde yer aldığı reklam filmleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde menajerlik ajansının çıkışında muhabirlerin merak edilen sorularını cevapladı.

Hazal Kaya’dan hayranlarını umutlandıracak ikinci çocuk açıklaması geldi! 7

Yeni projelerin yolda olduğunun müjdesini veren Hazal Kaya, “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ikinci sezonu için çekimlerin yakında başlayacağını dile getirirken, “geçmişten geleceğe” bir zaman akışının olacağı farklı bir senaryo konuşulduğunu hatırlatan muhabirlere “valla bilemem, ben bilgi vermiş olmayayım ama çok tatlı ikinci sezon da, öyle biliyorum” diyerek yine keyifli bir ikinci sezonla izleyicinin karşısına çıkacaklarının haberini verdi.

Öte yandan Ali Atay ile kasım ayında 2 yaşına giren oğulları Fikret Ali’nin nasıl olduğu sorulduğunda “Çok iyi. Kocaman oldu. Ellerinizden öper” diyerek esprili bir cevap verirken “Bir kardeş düşünüyor musunuz?” sorularına ise “Bakalım, inşallah, ne güzel olur” dedi.

Daha önce bir röportajında ikinci kez anne olmak istediğini de belirten oyuncu, “Oğlumun kardeşle büyümesini çok istiyorum” açıklamasını yapmıştı.