Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisini heyecanla bekleyenlere kötü sürpriz!

Gönül Dağı dizisini heyecanla bekleyenlere kötü sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarının 2020-2021 sezonunda yayına aldığı ve müthiş bir ilgi gören Gönül Dağı dizisinin ortaya koyduğu performans, takdire şayandı… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin, keyifli hikayesi ve güçlü karakterleri ile 2021 yılında da çok konuşulacağı kesin…

Ramazan, Veysel, Asuman, Cemile, Sefer, Zahide gibi yan karakterlerin çok etkili olması da başrol oyuncularının yüksek performansına önemli bir katkı olarak dikkatleri çekiyor. Her karakterin kendi içindeki güçlü kurgusu ile Gönül Dağı dizisinde başrollerden rol çalan birçok isim var. Aslında bu durum da dizinin başladığından bugüne sürekli reyting yükseltmesinin de en önemli sebebi oldu.

Eğlenceli ve duygusal anları ile ekranda izleyenleri keyiflendiren, verdiği mesajlarla aile olmanın, birlik olmanın ve Anadolu insanının sıcaklığını yansıtan Gönül Dağı dizisi, 2021 yılının başında ise izleyicilerine kötü bir sürpriz yapacak. Heyecanla 11. bölümü bekleyenler biraz daha beklemek durumunda kalacak.

TRT1, Gönül Dağı dizisinin 11. bölüm fragmanını yayınladı. Ancak yayın tarihi olarak 2 Ocak Cumartesi’yi bekleyenler yanıldı. 1 hafta ara verecek olan Gönül Dağı dizisi, 9 Ocak Cumartesi yayında olacak.

TRT1, bu adımı neden attı? Tozkoparan İskender isimli yeni bir dizi başlıyor. Daha önce de Tozkoparan’ın farklı versiyonları kanalda yer almıştı. Ancak bu sefer yenilenen bir hikaye ile gelen Tozkoparan İskender’in ilk gösterimi de Cumartesi akşamı saat 20.00’de yapılacak. İşte bu nedenle de Gönül Dağı dizinin 11. bölümü 1 hafta ara vermiş olacak.

Dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen hayranlar Cumartesi akşamı başka bir yapım görürse şaşırmasın, Gönül Dağı’nın günü de değişmedi. Sadece 1 haftalık ara var… 2021 yılında da dizinin ekranda iz bırakan bölümlerle yer almasında hiçbir sorun yok. Gönül Dağı’nın reytingleri de çok iyi geliyor ve Cumartesi akşamlarının birincisi olmayı da başardı. İşte 11. bölüm fragmanı: