Ana sayfa Sosyal Medya ‘Benim Hayatım’ dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Öykü Çelik’in annesini görenler şaşırdı!

‘Benim Hayatım’ dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Öykü Çelik’in annesini görenler şaşırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin iddialı dram yapımı ‘Benim Hayatım’ ile ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü oyuncu Öykü Çelik, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Son olarak sosyal medya hesabından annesiyle birlikte fotoğrafını paylaşan Çelik, takipçilerine ‘Benziyor muyuz?’ diye sordu. Çelik’in annesinin güzelliğini görenler, “Annesine bak kızını al, maşallah güzeller” yorumlarında bulundu.

'Benim Hayatım' dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Öykü Çelik'in annesini görenler şaşırdı! 8

Güzel yıldız en son Survivor’a yarışmacı olarak katılarak adından söz ettirmişti. Çelik yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak ‘Benim Hayatım’ adlı diziyle ekranlara gelecek. Öykü Çelik dizinin çekimlerinin başladığını da instagram hesabından duyurdu.

'Benim Hayatım' dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Öykü Çelik'in annesini görenler şaşırdı! 9

Bahadır Özdener’in yapımcısı olduğu projede güçlü bir oyuncu kadrosu da bir araya geldi. Bir baba ile kızının duygu dolu hikayesinin anlatıldığı dizide Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş baş rolde yer alacak.  Dizinin kadrosunda ayrıca, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu, Belgin Şimşek, Savaş Özdemir, Nilüfer Açıkalın, Uğur Çavuşoğlu, Esra Ronabar ve Önder Açıkbaş gibi önemli isimler de yer alıyor.

Hikayesini Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete’nin yazdığı ‘Benim Hayatım’da, büyük ve güçlü bir ailenin içinde yaşanan olaylar ile entrikalar ekrana taşınacak.