Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Benimki Nişantaşı Vampiri oldu! Elçin Sangu’dan eski dizisine komik gönderme!

Benimki Nişantaşı Vampiri oldu! Elçin Sangu’dan eski dizisine komik gönderme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteri ile sevilen ünlü oyuncu Elçin Sangu, önceki sezon dijital bir platform için Yaşamayanlar isimli, Türkiye’nin ilk vampir dizisinde yer almıştı. Oyuncu, bu proje yüzünden çok eleştirildi. Yaşamayanlar dizisine yönelik sosyal medyada beğenmeme durumuna aşan bir dalga geçme çabası vardı.

Elçin Sangu, Onedio’nun youtube kanalındaki programa katıldı ve sosyal medyadan gelen hayranlarının sorularını yanıtladı. Bu sorulardan birisi de Yaşamayanlar dizisiyle ilgiliydi.Oyuncu, amacını gerçekleştirdiğini belirttiği açıklamasında ilginç bir ifadede de bulundu.

“Benimkisi Nişantaşı vampiri oldu” diyerek karaktere laf atan Elçin Sangu, her şeye rağmen projeden memnun ayrıldığını da anlattı.

Elçin Sangu, Yaşamayanlar dizisi için şunları söyledi: “Zaten çıkış noktası ülkemizde daha önce yapılmamış bir şeyi yapmak. Yapma amacım tamamen, yeni bir şeyler denensin, insanlara bir cesaret gelsin, biz de yapalım idi. Bence öyle bir amaca ulaştı. İnsanların dijitale bakışı da daha farklılaştı. O yüzden ben amacıma ulaştığımı düşünüyorum.

Benimki Nişantaşı Vampiri oldu! Elçin Sangu'dan eski dizisine komik gönderme! 7

Ayrıca vamipir oynamak distopya seven bir insan için olabilecek en güzel şeydi. Benimki biraz Nişantaşı Vampiri oldu ama olsun yani.”