Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu, stalk yapmaz sanmayın! İşte itiraf gibi sözler!

Elçin Sangu, stalk yapmaz sanmayın! İşte itiraf gibi sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Günde Kötü Günde dizisiyle ekrana dönüş yapan Elçin Sangu, yapımın reytinglerinin düşük gelmesi nedeniyle, final kararı almasına engel olamadı. Kiralık Aşk dizisinden sonra ilk kez kendisine çok yakıştırılan bir rolde izleyici karşısına çıkan oyuncu, performansı ile beğeni toplasa da dizi uzun süreli olamadı.

Elçin Sangu, Onedio’ya konuk oldu ve sosyal medyadan hayranlarının yolladığı soruları yanıtladı. Neşeli haliyle dikkat çeken oyuncu, “Stalk yapar mısın?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

“Oluyor arada, bizim küçük yaramazlıklarımız ama yakalanmadan yapmaya çalışıyoruz. Stalk hesabımız yok. Göstere göstere yapıyorum. Çok fazla da yaptığım bir şey değil ama arada oluyor, yalan değil.”

“Gece 2’de de olsa önüne koyduğunda dayanamayıp yiyeceğin yemek nedir?” şeklindeki soruya ise ünlü oyuncu, yemek yemeyi ne kadar sevdiğini göstererek yanıt verdi.

Elçin Sangu, “Gece 2’de, 3’te, 4’te fark etmez. Önüme bir şey koyun, yerim yani. Problem değil. Benim gerçekten obur olduğumu bilen birisi yapmış. Hoş değil” diye konuştu.

Elçin Sangu ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz…