Ana sayfa Dizi Haberleri Süreyya resmen saygısız! İstanbullu Gelin’e o sahneden dolayı eleştiri yağdı!

Süreyya resmen saygısız! İstanbullu Gelin’e o sahneden dolayı eleştiri yağdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin’in dün akşam yayınlanan 40. bölümüne Süreyya’nın yemekteki halleri damgasını vurdu!
Ailenin bir araya geldiği yemekte Esma “Her ne olursa olsun küssek de kırılsak da yeri geldiğinde tek yürek tek yumruk olabilmemizde, gücümüzü hep birbirimizin arkasında durmaktan alıyoruz” diyerek başladığı konuşmasında masada oturan Süreyya’nın tavırları dikkat çekti.
Aslında Aslı Enver’in mimikleriyle oynadığı o sahne, sosyal medyada kimi izleyenlerden ‘Çok iyi oynamış mimikleriyle oynuyor adeta’ dedirtse de izleyenlerin bir kısmı da Aslı Enver’in oynadığı Süreyya karakterine bu tavırların yakışmadığını düşündü.
Süreyya resmen saygısız! İstanbullu Gelin'e o sahneden dolayı eleştiri yağdı! 7

Sürreyya’nın hamile olduğunu bilen Esma Hanım, aslında aralarında ne geçerse geçsin Süreyya’ya yaklaşmaya ve bir aile olduklarını hatırlatmaya çalışıyordu. Ancak Süreyya’nın tepkileri eleştiriye neden oldu.

İşte o sahne ve izleyenlerin Süreyya’nın tavırlarına yaptığı eleştiriler…

Sosyal medyada bu sahneyi tartışan izleyicilerden bazıları “O saygısızlık senin annene yapılsaydı hoş görür müydün?” diyerek Faruk’un da Süreyya’yı uyarmamasını doğru bulmadı. “Süreyya haklıyken bu tavırlarla haksız yere düşüyor. Yaşça büyük birisi ve annesinin eşi olan birine böyle davranması çok yanlış. Büyüklere saygı kızsak da” şeklinde yorumlara neden olan sahne, Süreyya için ‘kendini beğenmiş’ olarak yorumlandı.

“Mimikleri hoş değil, iyi karakterinin önüne geçiyor” eleştirisini getiren izleyenlerden bazıları durumu ‘küstahlık’ olarak da nitelendirdi. “Süreyya bu bölümde çok abarttı. Esma Sultan kötü bir şey söylemedi. Ona da yazık” ifadelerini kullanan izleyenler “Amirin psikolojisi bozulur diye gebeliğini saklayacağına kendini düşünüp saklıyor” diyerek Süreyya’yı eleştirdi.
gelene arkadaş ona da yazık Sürreyya bu bölümde olmamıştın ayrıca okuldan çıkarken Faruğa verdiğin tepki de saçma oldu adam neyapsın @aslienver

Bazı izleyenler bunun insani bir tepki olduğu konusunda birleşse de “Süreyya karakterini çok sevdiğim için hiç yakıştıramadım. Biz de yaşlanacağız. Hatalı tutumu. Kadın özür diledi, uzatmaya, ağız burun oynatmaya gerek yok. Bu hareketler hiç yakışmadı Süreyya’ya. Kadın o kadar kötü davranırken bile saygılıydı, şimdi bir adım atıyor ama Süreyya değişti. Böyle devam ederse ondan farkı kalmayacak” ifadeleriyle tepkilerini ortaya koydular.