Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral, Cam Tavanlar’daki partneri Kubilay Aka’yı övdü!

Bensu Soral, Cam Tavanlar’daki partneri Kubilay Aka’yı övdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setleri ile buluştu.Show TV ekranında haziran ayı içinde başlaması beklenen Cam Tavanlar isimli dizide başrolde yer alan Bensu Soral, Kubilay Aka’nın partneri konumunda.

İki genç oyuncunun dikkat çeken yeni dizisinden ilk fragmanlar da yayınlandı. Bensu Soral, her şeyin yolunda olduğunu ve çekimlerin yoğun şekilde devam ettiğini belirtti. Dizi hayranları da kadınların iş yerlerinde yaşadığı sorunlara dokunacak olan diziyi merak ve heyecan ile bekliyor.

Bensu Soral, “Vallaha mutluyuz, çok güzel geçiyor. Biraz yoruluyoruz tabii ki” diye konuştu. Partneri Kubilay Aka için “Müthiş bir insan, çok seviyorum. Çok şanslı olduğumu hissediyorum kendimi. Onunla partner olduğum için” dedi.

Her gününü sette geçirmekte olduğunu da belirten oyuncu, çalışmayı özlediğini de ifade etti. Pandemi nedeniyle pek görüşme fırsatı bulamayan ailesi, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya gelmeyi çok istediğini anlatan oyuncu, çekimler nedeniyle bir tatil planının da olmadığını anlattı.

Geçtiğimiz haftalrada Kron hastası olan ve kullandığı ilaçların bağışıklığını düşürdüğü için, bu ilacı kullananların da sıralamada önceliği olduğunu anlatan oyuncu, bu sayede aşı olabildiğini açıklamıştı.

Bensu Soral, kendisi gibi aynı ilaçları kullanan kişilerin kendilerinin de aşı sırası geldiğini duyurduğunu hatırlattı ve şöyle konuştu: “e-nabız’da sıram geldi ve aşı oldum. Sağ olsunlar benimle aynı ilacı kullananlar da arka çıktılar.”