Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin çıkışına Gönül Dağı cevap veremiyor!

Kardeşlerim dizisinin çıkışına Gönül Dağı cevap veremiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumunda… Son dönemde öne çıkan atv dizisi Kardeşlerim de Gönül Dağı ile birincilik mücadelesi yapmaya devam ediyor.

Cumartesi akşamları dizi hayranlarını kilitleyen bu iki dizi arasında müthiş bir rekabete tanıklık ediyoruz. Bu rekabet şimdilik tüm kişiler kategorisinde yaşanıyor. Ancak atv dizisi ABC1’de de güçlenmeye devam ediyor.

Gönül Dağı dizisi sezon başından bu yana Cumartesi’nin zirvesine adını yazdırdı ve uzun süre de rahat bir şekilde reytingleri topladı. Çoğu zaman iki haneli oranlarla birincilikleri kazanan TRT1 dizisi son haftalarda izleyici kaybı yaşadığı gerçeği.

Tüm kategorilerde iki haneli oranların altına sarkan Gönül Dağı, hala AB ve ABC1’de geçilmez durumda bulunuyor.

Tüm kişiler kategorisinde dün akşam çok iyi oran yakalayan Kardeşlerim yine birincilik kürsüsüne oturdu.14. bölümü ile yayında olan dizi hayranlarını etkilemeyi sürdürüyor. AB ve ABC1’de ikincilik elde eden atv dizisi, ABC1’de de güçleniyor.

Gönül Dağı dizisi ise AB ve ABC1 gruplarında açık ara birinci olarak yine gücünü sergiledi. Ancak TRT1 dizisinin tüm kişiler kategorisinde bir miktar izleyici kaybı yaşadığına da şahit oluyoruz.

Özellikle tüm kişilerde yükselen Kardeşlerim dizisine yanıt vermeyen Gönül Dağı’nın gerilemesi de rekabette zayıflamaya başladığının işareti.