Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral, sosyal medya yorumlarından çok memnun kaldı!

Bensu Soral, sosyal medya yorumlarından çok memnun kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bensu Soral, Cam Tavanlar dizisinden ne bekliyor? Ünlü oyuncu Bensu Soral, yakında Show TV ekranına geliyor. Cam Tavanlar isimli yazlık dizinin çekimleri devam ediyor. Fragmanları yayınlanan ve setten gelen paylaşımlarla da iddialı bir yapımın hazırlanmakta olduğu anlaşılıyor.

Çukur dizisinde 4 sezon boyunca Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka ile en son İçerde isimli dizide izlediğimiz Bensu Soral buluşması da hayranları heyecanlandırdı. Soral, yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve her şeyin de yolunda gittiğini anlattı.

Yaz boyunca sette olacağını ve tatil planı bulunmadığı belirten oyuncu, dizi setlerini de çok özlediğinin altını çizdi. Bensu Soral, diziden beklentilerini de açıkladı. Oyuncu, “Umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Onun dışında bilemiyorum. Çok güzel bir iş çıkıyor, ondan eminim” dedi.

Tepkilerin çok güzel olduğunu ve sosyal medyayı da takip ettiklerini anlatan Soral, çok nadir olumsuz yorumlarla karşılaştığını da ifade etti.

Oyuncu, Kubilay Aka ile enerjilerinin de çok güzel olduğunu ve kendisini de çok sevdiğini bunun sete de yansıdığını anlattı.

Ekip olarak yoğun çalıştıklarını ama çok mutlu olduklarının da altını çizen Bensu Soral, Cam Tavanlar dizisini bekleyenleri de meraklandırmış oldu.