Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi hem Tuzak hem de Gecenin Ucunda gibi Türk dizi tarihinde yeni bir dönemi temsil ediyor

Adım Farah dizisi hem Tuzak hem de Gecenin Ucunda gibi Türk dizi tarihinde yeni bir dönemi temsil ediyor

tarafından ker_def

Fox TV ekranında gün değişikliği yaşanmasının ardından Adım Farah dizisinin reytinglerinin daha da düşmesi ve hikayeye yönelik olarak yerli izleyicilerin ilgisindeki azalış projenin sonunu getiriyor.

26. bölümde final yapması beklenen dizi için yurt dışı satışları nedeniyle reytingler artık ikinci planda bulunuyor. Özellikle sosyal medyada yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Adım Farah, ayrıca birçok ülkeye satışı gerçekleştirilen bir proje oldu.

Gecen sezon Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisiyle Akın Akınözü ile Bensu Soral’ın başrolündeki Tuzak dizisi de reytingleri düşük olsa da yurt dışı satışları ile ayakta durmayı başarmıştı.

Bu üç dizinin de 26. bölüme kadar devam edebilmesi artık yerli yapımlarda yurt dışı satışlarının etkisinin ne kadar önemli bir hale geldiğini de gösteriyor.

Adım Farah dizisinin yerli izleyicilerden yeterince destek bulmamasına rağmen, hem Tuzak hem de Gecenin Ucunda projelerinde olduğu gibi yabancı dizi hayranlarının ısrarlı talepleri ve yurt dışındaki alıcıların da dikkatini çekmesi ile ayakta kalması, Türk dizi sektörü için yeni bir dönemin başladığını gösteriyor.