Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral mutluluktan havalara uçtu; Cam Tavanlar dizisindeki ustasıyla yeniden buluştu!

Bensu Soral mutluluktan havalara uçtu; Cam Tavanlar dizisindeki ustasıyla yeniden buluştu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisinde canlandırdığı ‘Melek’ karakteri ile akılda yer eden oyuncu Bensu Soral, uzun bir süre ekranda yer almadıktan sonra geçtiğimiz yaz döneminde Show TV’de yayınlanan Cam Tavanlar dizisiyle ekranlara gelmişti.

Kadınların çalışma hayatında uğradığı haksızlıkları konu alan dizide ‘Leyla’ karakterini canlandıran oyuncuya,  Kubilay Aka ve usta oyuncu Hatice Aslan eşlik etmişti. Cam Tavanlar dizisi sadece 8 bölüm ekranda kaldı. Cam Tavanlar’ın ardından Bensu Soral herhangi bir projede yer almak yerine dinlenmeyi tercih etti.

Ancak güzel oyuncu bir sinema filmi projesiyle yeniden setlere döndü. Özel Ders adlı filmin çekimleri başladı. Bensu Soral bu film ile birlikte hem yeni proje mutluluğunu hem de Cam Tavanlar dizisinde birlikte rol aldığı usta oyuncu Hatice Aslan ile yeniden aynı sette olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bensu Soral mutluluktan havalara uçtu; Cam Tavanlar dizisindeki ustasıyla yeniden buluştu! 7

Usta oyuncuyla birlikte sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşan Bensu Soral; ‘Yine beraberiz yaşasın!’ yazarak mutluluğunu hayranlarıyla da paylaştı.

Netflix için çekilen Özel Ders’in yönetmen koltuğunda; Kocan Kadar Konuş, Görümce, Arif V 216, Hedefim Sensin gibi beğeni toplayan filmlerden tanıdığımız Kıvanç Baruönü oturuyor.

Bensu Soral filmde üniversitede yüksek lisans yapan genç bir kızı canlandıracak.  OGM Pictures tarafından çekilecek olan Özel Ders filminin senaryosunu Murat Dişli ile Yasemin Erturan kaleme alıyor.