Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizinin yayını sonbahara ertelendi!

Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizinin yayını sonbahara ertelendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman, İtalya’da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yakışıklı oyuncunun İtalya’da rol aldığı Viola Come Il Mare isimli dizinin ertelendiği bir süre önce açıklanmış, yeni yayın tarihi belirtilmemişti. Dizinin sonbaharda ekrana geleceği öğrenildi.

Son günlerde Disney Plus’la yaptığı anlaşmayla gündeme gelen Can Yaman, İtalya’da çekilen Viola Come Il Mare isimli dizisini tamamlayalı bir hayli zaman geçti. Ancak dizi hala ekrana gelmedi. Yayıncı Canale 5 yaklaşık bir ay önce yaptığı duyuruda Viola Come Il Mare dizisinin nisan ayında yayınlanacağını duyurmuştu.

Ancak bu açıklamadan kısa süre sonra Viola Come Il Mare isimli dizinin yayın tarihinin ertelendiği öğrenilmişti. Erteleme kararının sebebi ve yeni yayın tarihinin ne olacağı konusunda ise bir açıklama yapılmamıştı. Dizinin yayın tarihi nihayet belli oldu. Canale 5 tarafından yapılan açıklamada Viola Come Il Mare isimli dizinin sonbaharda ekrana geleceği belirtildi. Bu haberi alan Can Yaman hayranları nihayet yeni tarihi öğrendikleri için çok mutlu olurken beklemeye değeceğini belirtti.

Can Yaman’ın İtalya’da çektiği dizinin yayını sonbahara ertelendi! 7

Can Yaman başrolunu Francesca Chillemi ile paylaştığı bu dizide Francesco Demir isimli bir Türk polisi canlandırıyor. Eylül ayında sete çıkan dizinin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın bu dizisi ülkede büyük bir heyecan yaratmıştı.

Can Yaman’ın İtalya’da yeni dizisi Viola Come Il Mare’nin çekimleri de eylül ayında başlamış ve yeni yılın başlarında tamamlanmıştı. Nisan ayında bu dizinin Canale 5’te gösterilmesi heyecanla bekleniyor. Francesco Demir isimli yarı Türk yarı İtalyan bir polisi canlandıran Can Yaman’ın dizideki performansını hayranları büyük bir merakla beklemeye başladı

Bu arada yakışıklı oyuncu memleketi Türkiye’ye gelmek için gün sayıyor. Zira çok yakında, Disney Plus için Türkiye’de çekeceği yeni dizisi El Turco için sete çıkacak. Can Yaman’ın çekimlerin süreceği dört ay boyunca Türkiye’de kalacağı belirtiliyor. İddialara bakılırsa dizide yabancı başrol kadın oyuncunun dünyaca ünlü bir isim olması bekleniyor. Bu arada dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapacak. Senaryosunu da Kerem Deren yazıyor.