Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral ve Halit Özgür Sarı ikilisine sosyal medyadan güvenoyu çıktı!

Bensu Soral ve Halit Özgür Sarı ikilisine sosyal medyadan güvenoyu çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Bensu Soral, uzun bir aradan sonra yeniden setlere çıkmaya hazırlanıyor. Yaz döneminde Cam Tavanlar isimi dizide Kubilay Aka ile partner olan güzel oyuncu, sonraki süreçte dinlenmeyi tercih etmişti. Oyuncu şimdi ise yeni işine odaklandı ve büyük de bir heyecan içinde…

Kendisine gelen teklifler arasında Özel Ders isimli yeni film projesinde yer almayı tercih eden oyuncu, yeniden setlere döneceği için mutlu… Yeni rolü için özel bir stüdyoda çalışmalara başlayan oyuncu, Netflix için hazırlanan sinema filminde Halit Özgür Sarı ile başrolü paylaşacak. Hazırlık aşamasında özel bir çekimde yer alan Bensu Soral, “Eğlenceli bir proje. İnşallah yakın zamanda çekimlere başlayacağız. Çok heyecanlıyız” dedi.

Kardeşlerim dizisinden ani ayrılığı ile hayranlarını üzen Halit Özgür Sarı, askerlik görevini bedelli olarak tamamladı ve kendisine gelen bir çok proje içinde de Özel Ders’i tercih etti.

Bensu Soral ile Halit Özgür Sarı ikilisinden nasıl bir çift olacağını merakla bekleyen hayranlar, Özel Ders isimli sinema filminden gelecek haberleri bekliyor. İki genç oyuncunun hayranları yeni proje için sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda şans dileğinde bulundu.

Bensu Soral ve Halit Özgür Sarı ikilisine sosyal medyadan güvenoyu çıktı! 9

İki ünlü ismin hayranlarının paylaşımları birbirlerine yakışan bir çiftin oluşturulduğu düşüncesine sahip. Sosyal medyada bu ikiliye onay çıktığını belirtebiliriz.

“Yılın çifti doğuyor” diye yorum bırakan bazı hayranları, çok iyi bir çiftin oluşacağını düşünüyor… Çekimlerin başlamasını heyecanla bekleyen hayranların sosyal medyaya yansıyan paylaşımları heyecanın yüksek olduğunu gösteriyor.

Bensu Soral ve Halit Özgür Sarı ikilisine sosyal medyadan güvenoyu çıktı! 10

Kıvanç Baranönü’nün yönetmenliğini yapacağı filmin hikayesini Murat Dişli ile Yasemin Erturan yazdı.

Bensu Soral’ı Aza isimli karakterde izleyeceksiniz. Halit Özgür Sarı ise Burak karakterini canlandıracak. Elif Ceren Balıkçı, Helin Kandemir ve Rami Narin de kadroda yer alan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

Bensu Soral ve Halit Özgür Sarı ikilisine sosyal medyadan güvenoyu çıktı! 11