Ana sayfa Dizi Fragmanları İzleyicilerin hayalindeki Cemal ile Asiye bu değil! Kaderimin Oyunu dizisine eleştiriler artıyor!

İzleyicilerin hayalindeki Cemal ile Asiye bu değil! Kaderimin Oyunu dizisine eleştiriler artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisi Star TV’nin ilgi duyulan yapımlarından birisi oldu… Reytingleri ortalama oranlarda gelen dizi, ilk başladığında daha geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlamıştı. Ancak zaman içinde hikayenin de etkisiyle biraz ilgi azalması oldu.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik olarak bazı eleştiriler artarak devam ediyor. Özellikle de Mahir karakterinin harcandığına yönelik olarak sosyal medyada birçok eleştiri mesajını görebilirsiniz.

Asiye’nin sevgisini hak eden kişi Mahir… Ancak yıllar önce kendisini terk eden Cemal’e kalbini yeniden açması beklenen bir Asiye gerçeği var… Dizinin hayranları işte senaryodaki bu noktaya itiraz ediyor.

İzleyicilerin hayalindeki Cemal ile Asiye bu değil! Kaderimin Oyunu dizisine eleştiriler artıyor! 7

Birçok izleyici hem Cemal hem de Asiye karakterlerini analiz ederken, hayallerinde canlandırdıkları güçlü kişilikleri bu iki karakterde göremediklerini belirtiyor.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı:”Cemal ailesini terk edecek kadar kişiliği zayıf birisi. Asiye de o kadar güçlü gösterilmesine rağmen, yıllar boyunca yaşadııklarından hiç ders almamış. Aşk güzel ama insan gibi yaşarsan güzel… Üzmeden, yormadan, yıpratmadan, aldatmadan…”

Mahir karakterinin de artık gerçekleri öğrenmesi gerektiğini belirden dizinin hayranları, 25 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 14. bölümü heyecanla bekliyor. Bazı dizi hayranları hikayeyi Mahir karakteri için takip ettiklerini de belirtiyor. Sarp Apak’ın yıllarca komedi performansını izleyenler, şimdi oyuncunun dram performansını da hayranlıkla takip ediyor.

İşte Kaderimin Oyunu dizisinin 25 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 14. bölümünden ilk fragman: