Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisi için Now TV geç kaldı, reytingler bir açmazı işaret ediyor!

Yabani dizisi için Now TV geç kaldı, reytingler bir açmazı işaret ediyor!

tarafından ker_def

Yabani dizisinin Salı akşamları çok iyi çıkış yakaladığı 2023-2024 dizi sezonunda, Bahar isimli Show TV dizisinin aynı gün yayına başlaması ile birlikte her şey tersine dönmüştü.

Bahar dizisinin izleyicileri adeta mıknatıs gibi kendine çekmesi sonucunda tüm rakip diziler ciddi reyting kayıpları yaşadı. Yabani isimli Now TV’de yayınlanan dizi de bu gelişmeden ciddi kayıplar yaşadı.

İzleyici desteğini hızla kaybeden Yabani dizisinin günü değiştirilerek Cumartesi akşamlarına alınması, güçlü bir hamleydi. Ancak gecikmeli yaşanan bir hamle olması nedeniyle Yabani dizisinin toparlanması da öyle kolay olmuyor.

Her ne kadar dizinin reytingleri yükselse bile bu durum bir sezon daha ekranda kalma konusunda Now TV yetkililerini ne kadar ikna edebilir, bu durum şüpheli gözüküyor.

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas ikilisinin duygusal yoğunluğu yüksek, etkileyici bir hikaye ile ekranda kalmaya devam etmesini arzu eden dizi hayranları, Yabani projesinin akıbetini merak ediyor.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı yayınlanan 33. bölümde hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında yükselen reytingler izleyicinin ikinci sezon umudunu biraz daha artırdı.

Reytingler ortalama oranlara yaklaşmaya başlasa da bu durum dizinin gelecek sezonda da reytinglerin iyi olacağı anlamına gelmiyor.

Now Tv yetkilileri genellikle risk almayı sevmedikleri ve ortalamanın altında gelen reytinglerle bir projeyi sürdürme konusunda çok istekli olmadıklarını geçmiş sezonlardaki kararları ile ortaya koydu.

Yabani dizisi hayranları ikinci sezon olacak mı, olmayacak mı ikilime içinde bulunuyor. Sosyal medyada da bu ikilemin yaşandığını izleyicilerin yorumlarında bulabilirsiniz.