Ana sayfa Dizi Haberleri Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız’da Burcu Biricik’in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum!

Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız’da Burcu Biricik’in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Perşembe akşamı 2. bölümü yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız, izleyenleri ekran başına topluyor. Gerçek bir hayat hikayesinden alınan dizide Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu başrolde. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizide Burcu Biricik, yine çok başarılı bir performans sergiliyor.

Nalan karakterine hayat veren oyuncu, daha önce rol aldığı yapımlarda olduğu gibi, her sahnede ayrı büyülüyor izleyenleri. Adeta karakteri yaşayan oyuncu, dizinin ana hikayesinin kahramanı olarak da çok iyi bir iş çıkarıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız dizisinde Selçuk karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu ile Kırmızı Oda dizisinde de partner olmuştu Burcu Biricik.

İkiliyi çok yakıştıran dizi izleyenleri, tekrar bir başka dizide bu iki ismin buluşmasından da son derece memnun. Kadrosunda Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Şerif Erol, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Nihal Menzil’in de yer aldığı Camdaki Kız, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürdü.

Hikayesiyle ilgi çekerken, oyunculuklarıyla da yine konuşturan bir dizi oldu. Yönetmenliğini Nadim Güç’ün yaptığı dizide dikkat çeken bir ayrıntı ise izleyenlerin sosyal medyada yaptığı yorumlara da yansıdı.

Travmatik bir kişilik olan annesinin büyük baskısı altında büyüyen Nalan, dışarıdaki insanlar tarafından ise tam bir modern prenses olarak görülüyor.

Duruşu, konuşması, tavırları, kıyafetleri ile adeta bir zarafet sembolü. “Sen gerçek misin?” diye Selçuk’un bile şaşkınlıkla baktığı Nalan’ın kıyafetlerinin ise özel olarak hazırlandığı anlaşılıyor.

Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum! 12

Bazı izleyiciler durumu çoktan farketmiş ve sosyal medyada da yaptıkları kolaj ile Nalan’ın kıyafetlerinin, İngiltere Prensi Cambridge Dükü William’ın eşi Kate Middleton’un kıyafetlerinin neredeyse aynısı olduğunu ortaya koymuş.

Kate Middleton, giyim tarzı ile dikkat çeken, pek çok kişinin hayranlık beslediği bir isim. Tam bir modern prenses görüntüsünde.

Dolayısıyla Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan karakterine de ilham olmuş anlaşılan!

Aşağıda, bir izleyicinin sosyal medyada paylaştığı kolajı görebilirsiniz. Küçük detaylar haricinde sizce de aynısı değil mi?

Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum! 13

Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum! 14

Nalan’ın kostümlerindeki bu benzerlik kimi izleyicilerden eleştiri şeklinde yorumlar alsa da genel olarak dizi takipçilerinin gözünden artık hiç bir şeyin kaçmadığı ile ilgili yorumlarda pek çok ayrıntı görülmekte.

İşte gelen  yorumlardan bazıları…

Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum! 15

Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum! 16

Benzerliğin böylesi! Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in kıyafetlerindeki çok şaşırtan durum! 17