Ana sayfa Sosyal Medya Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı!

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncusu Demet Özdemir, sadece diziyle değil, sosyal medya paylaşımları ile de hayranlarının markajında. Son dönemin en popüler genç oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak dikkat çekmekte.

Oyuncu, sıklıkla paylaşımlar yaparken, hem dizinin setinden hem de günlük hayatından pozlarıyla hayranlarını mest ediyor. Takipçilerinin merakla izledikleri oyuncu, iki gün hiç bir paylaşım yapmayınca, doğal olarak hayranlarını da biraz endişelendirdi!

Son dönemde setlerde yaşanan Covid 19 salgını da düşünülünce, Demet Özdemir’in de hasta olup olmadığı merak konusu oldu.

Oyuncunun bir anda paylaşımlarını kesmesi, biraz da yakın zamanda bir kaç kez çok yorgun olduğunu ifade eden paylaşımlarından sonra gelince merak da arttı.

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 15

En son yukarıdaki paylaşımı yapan oyuncu, Çarşamba akşamı dizi öncesinde paylaşmıştı fotoğrafı ve bazı sürprizleri olduğunu, bu nedenle de biraz yorgun olduğunu not düşmüş, dizinin yayınını hatırlatmıştı.

Daha sonrasında da Cuma akşamına kadar oyuncudan hiç bir paylaşım gelmedi! Demet Özdemir, ikinci günün sonunda akşam saatlerinde ilk olarak aşağıdaki paylaşımı yaparak hayranlarının da içini rahatlattı.

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 16

Kıyafeti ve makyajı olmayan, spor giysisi ile koltukta oturan Demet Özdemir’in evinde ve iyi olduğu da bu pozuyla anlaşıldı. “Hi” diyerek takipçilerini selamlayan oyuncu, ilerleyen saatlerde ise sevgilisi Oğuzhan Koç’un bir pozunu paylaştı.

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 17

Demet Özdemir hayranları, Cumartesi sabahı oyuncunun instagram sayfasında ise ilk olarak aşağıdaki pozu gördü. Erken saatte ve hafta sonu sette olmak, pek hoşuna gitmemiş galiba oyuncunun! Ağlamaklı yüz ifadesiyle ilk olarak setteki karavanından bu pozu verdi oyuncu.

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 18

Demet Özdemir daha sonra önündeki senaryosu ile aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Oyuncunun fotoğraflarına hiç bir not düşmemesi de ayrıca dikkat çekti.

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 19

Son olarak fotoğrafını renklendiren oyuncu, story’den aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 20

Oyuncunun post olarak yaptığı paylaşım ise aşağıda. Demet Özdemir, paten kaymayı çok sevdiğini söyleyerek renkli spor kıyafetleri aşağıdaki pozları verdi. Bunların reklam pozları olduğu da yazdığı mesajda görülüyor…

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 21

 

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 22

Merak etmeyin, Demet Özdemir gayet iyi! Sonunda ortaya çıktı! 23