Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı çifti Eda ve Serkan, ‘En İyi İkili’ seçildiler!

Sen Çal Kapımı çifti Eda ve Serkan, ‘En İyi İkili’ seçildiler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemde sosyal medyanın dilinden düşürmediği Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin, bir ödülün sahibi oldular. İkili ekran uyumu yakalamış ve hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılan partnerler olarak, birlikte aldıkları ödül ile poz verdiler.

Fox TV’de geçtiğimiz yaz başlayan Sen Çal Kapımı dizisi, yaz sezonunu başarılı bir grafik izleyerek bitirdikten sonra sezonda da devam etti. Günü değiştirilse de ekranda kalmaya direndi.

Reytingleri sezondaki dizilerle rekabette zorlandı ama yine de ayakta kalan dizi için güzel bir karar daha verildi! Özellikle sosyal medya desteğini arkasına alan dizi için kanal, devam kararı aldı ancak kısa bir ara verildikten sonra.

Sen Çal Kapımı çifti Eda ve Serkan, 'En İyi İkili' seçildiler! 8

Bu akşam sezon finali yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisi, Haziran ayında yeniden ekrana gelecek. Kerem Bürsin, yeni bölümler için de bomba gibi geleceklerinin müjdesini vermişti.

Yeni sürprizlerle yaz sezonunda devam edecek olan dizide Serkan ve Eda karakterleri ise hayranları tarafından EdSer olarak adlandırılıyor ikilinin.

“Öğrencilere Sorduk Proje Ödülleri”nin bu yılki ‘En İyi İkili’ kategorisinin kazananı EdSer oldu.

Dizinin yapımcı şirketi MF Yapım, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ödül ile bir pozlarını yayınlayarak durumu dizinin hayranları için de paylaştı ve oy veren tüm öğrencilere teşekkür edildi.

Sen Çal Kapımı çifti Eda ve Serkan, 'En İyi İkili' seçildiler! 9