Ana sayfa Sosyal Medya Aşk-ı Memnu’daki Firdevs’i bekleyenler yanılır, Hande Ataizi çok başka bir tarz ortaya koydu!

Aşk-ı Memnu’daki Firdevs’i bekleyenler yanılır, Hande Ataizi çok başka bir tarz ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem işi olarak ortaya çıkan Aşk-ı Memnu dizisinin sinema filmi versiyonunda çekimler tamamlandı. Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter karakterini canlandırdığı dizinin 1920’li yıllarda geçtiği ve dizi versiyonundan çok farklı bir konseptinin olacağı biliniyor.

Bihter isimli sinema filminde yer alan oyunculardan birisi de Hande Ataizi oldu. Oyuncu 2021 ve 2022 yıllarında Camdaki Kız dizisinde Cana karakteri ile yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapmıştı. Karakterin hikayenin kilit bir noktasında olması, Ataizi’nin de çok konuşulmasını sağladı.

Şimdilerde ise Bihter filmindeki Firdevs rolü ile gündemde olan Hande Ataizi, çekimlerin güzel geçtiğini ve tamamlandığını söyledi. Bir dönem projesi olmasının kendisi için bir farklılık olduğunu anlatan oyuncu, “Güzel oldu, farklı bir karakter oldu. Dönem işi olarak keyifli bir proje oldu benim için. Hem dönem olması hem de çok farklı bir şey çıkardık aynı zamanda” şeklinde konuştu.

Farklı bir imaj ile Bihter filminde yer aldığını ve bunun da kendisi için önemli bir yenilik olduğunu anlatan Hande Ataizi’ne beklentilerin çok yüksek olduğu değerlendirmesi iletildi.

Aşk-ı Memnu'daki Firdevs'i bekleyenler yanılır, Hande Ataizi çok başka bir tarz ortaya koydu! 7

Oyuncu, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Farklı bir şey oldu. Dönem olması, sinema filmi olması” dedi.

Aşk-ı Memnu dizisinin birçok insanın kalbinde bulunan bir dizi olduğunu ve bu nedenle de Bihter filmini de kimi izleyicilerin dizi zannettiğini ifade eden Hande Ataizi, sözleriyle bu projenin diziden çok farklı olacağını da anlattı.

Aşk-ı Memnu günümüz dünyasında geçiyordu ama Bihter filmi eski zamanlarda geçecek. Hikayenin çıkış noktası ve ortaya konacak olan her detayı ile Bihter filminin Aşk-ı Memnu dizisinden çok farklı bir yapım olacağı da biliniyor.

Hande Ataizi, “Aşk-ı Memnu tüm oyuncu kadrosu ile bütün kalplerde yer eden bir dizi olduğu için bu projede Firdevs’i oynamak çok zor bir şey. Kalıplaşmış bir şey var. O dönemin verdiği tavır, tarzda kendime göre güzel bir şey çıkarttım. Keyifli oldu” şeklinde konuştu.

Aşk-ı Memnu dizisinde Nebahat Çehre’nin canlandırdığı Firdevs karakterini bu sefer Bihter filminde Hande Ataizi oynadı. Oyuncu, bir dizide izleyicilerin özdeşleştirdiği bir rolü başka bir açıdan ortaya koymanın zor olduğunu da ifade etti.

Hande Ataizi, “Farklı bir şey, sinemada güzel bir Firdevs yarattığımı düşünüyorum” dedi.

Bihter filminde rol dağılımı şöyle oldu:
Farah Zeynep Abdullah: Bihter
Boran Kuzum: Behlül
Osman Sonant: Adnan
Helin Kandemir: Nihal
Hande Ataizi: Firdevs
Ebru Özkan: Matmazel
Nezaket Erden: Peyker
Lorin Merhart: Beşir