Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat hayranlarını Aşk-Memnu’daki meşhur karakteri Bihter Ziyagil dönemine götürdü!

Beren Saat hayranlarını Aşk-Memnu’daki meşhur karakteri Bihter Ziyagil dönemine götürdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Beren Saat bir giyim markasının reklamı için objektif karşısına geçti. reklam filmini instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan oyuncunun imajı hayranları tarafından çok beğenildi.

Bir dönem neredeyse hiç kullanmadığı sosyal medya hesabından artık zaman zaman paylaşımlarda bulunan Beren Saat hayranlarını mest ediyor.

Beren Saat’in son paylaşımı rol aldığı bir reklam filmi oldu. Ünlü oyuncu reklam filmindeki imajı ve giydiği altın sarısı kıyafetinin fiyatı ile çok konuşulacağa benziyor.

Beren Saat’in üzerindeki altın rengi kıyafetin fiyatının 13 bin TL olduğu iddia edildi. Fiyatı duyan oyuncunun bazı hayranları, ‘Acaba kıyafet altından mı?’ diye düşünmeden edemedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BErEn Saat (@berenn_saat)’in paylaştığı bir gönderi

Son olarak Netflix’de yayınlanan ‘Atiye’ dizisinde rol alan Beren Saat, bir süredir ekranlardan uzak olsa da, yeni yıl öncesi, bu reklam anlaşmasıyla adından söz ettirmeyi başardı.

Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı ‘Bihter Ziyagil’ karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncunun o dönem dizide giydiği kıyafetleri ve taktığı mücevherleri de sürekli gündem oluyor hatta ‘Bihter Ziyagil’ karakteri, kıyafet tercihleriyle modaya yön veriyordu.

Bir giyim firmasının yılbaşı koleksiyonu için objektif karşısına geçen Beren Saat izleyiciye o günleri de hatırlattı. Reklam filminde ünlü oyuncunun sadece kıyafetleri değil, yeni imajını yansıttığı kahküllü saçları da çok beğenildi. Oyuncunun yeni yıl öncesi kendisi yenilemesi dikkatlerden kaçmadı.