Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’lı Erkek Severse’de izleyiciyi çok romantik sahneler bekliyor!

Alperen Duymaz’lı Erkek Severse’de izleyiciyi çok romantik sahneler bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkek Severse’nin çekimleri son hız devam ediyor. Büyük bir heyecanla beklenen dizi çok romantik sahnelerle izleyicinin karşısına çıkacak.

Hikayesini, daha önce No: 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin senaryosuna imza atan Aslı Zengin’in yazdığı ve Gold Film imzasını taşıyan dizide Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’ın yanı sıra Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ile Aslı Sümen rol alıyor.

Erkek Severse dizisi yaklaşık iki hafta önce çekimlere başladı. 2022’nin ilk aylarında BeinConnect’te ekrana gelmeye hazırlanan dizinin çekimleri son hız devam ediyor. İstanbul’da başlayan çekimler Bolu’nun Abant ilçesinde devam ediyor. Abant’ın bembeyaz karlarla kaplı ormanlarında yapılan çekimler izleyicinin merakını iki kat artırmış durumda.

BeinConnect’te yayınlanacak olan ve 13 bölümden oluşacak dizinin yönetmeni Ömür Atay. Alperen Duymaz dizide online alışveriş sitesi sahibi bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, Kenan olarak hikayede yer alacak ve Yasemin Allen’in canlandıracağı Yelda ile de aşk yaşayacak. Büşra Develi iki çocuk annesi Zeynep olarak hikayede yerini alacak.

Bugüne kadar her projesiyle başarılı işler ortaya koyan ve kariyerinde adım adım ilerleyen Alperen Duymaz’ın dizide canlandıracağı karakter de büyük merak konusu. Erkek Severse bir anlamda Alperen Duymaz’ın olgunluk dönemi dizisi olacak.

Bugüne kadar oynadığı dizilerde delikanlı ve mafya rollerini üstlenen yetenekli oyuncu bu kez karşımıza olgun bir işadamı olarak çıkacak. Dizinin ilk bölümünün çekimlerinin de tamamlandığı belirtiliyor.