Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba gibi oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Oğlum’da geri sayım başladı!

Bomba gibi oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Oğlum’da geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Oğlum için hazırlıklar son aşamaya geldi. Çok güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi sete çıkmak için gün sayıyor.

Oğlum dizisinin sadece oyuncu kadrosu değil yönetmeni de çok iddialı. Bugüne kadar sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok büyük ilgi gören Kara Para Aşk’ın yanı sıra Alev Alev dizisine de imzasını atan Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini üstlendiği Oğlum dizisi büyük beklentilerle ekrana geliyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ise Canan Ergüder, Songül Ödem, Nihal Yalçın gibi çok başarılı kadın oyunculardan oluşuyor. Oğlum dizisinin Canan Ergüder için de anlamı çok büyük. Menajerimi Ara dizisinde rol alırken kanser teşhisi konulan oyuncu tedavi görmek için diziden ayrılmış, setlere zorunlu ara vermişti.

Bomba gibi oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Oğlum’da geri sayım başladı! 7

Tedavisi başarılı geçen ve iyileşen başarılı oyuncu Oğlum dizisiyle yeniden setlere dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, hikayesi ve oyuncularıyla büyük merak uyandıran dizinin 21 Aralık’ta sete çıkacağını duyurdu.

Ay Yapım tarafından çekilen Oğlum dizisinin yönetmenliğini Gökçe Usta yapacak. Ay Yapım imzası taşıyan Oğlum dizisinde iki çocuğun yaşadıkları dram yüklü bir hikaye anlatılacak. Dizide erkek oyuncu olarak Timur Acar ve Serhat Teoman da yer alıyor.

Son yıllarda ülkemizde yaşanan yoksullaşmaya paralel olarak dar gelirli ailelerin çocuklarını öne çıkartan bir proje olması nedeniyle de Oğlum dizisi şimdiden büyük merak uyandırmış durumda. Dizide biri altı diğeri 12 yaşında iki çocuğun ve onların ebeveynlerinin hikayesi anlatılacak.