Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, Öykü Karayel ve Burcu Biricik’in gerisinde kaldı!

Beren Saat, Öykü Karayel ve Burcu Biricik’in gerisinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Netflix’te yayınlanan Türk dizileri ile ilgili dikkat çeken bir durum var… Dizilerin kadın başrol oyuncuları ile ilgili genel değerlendirmeler 3 isme işaret ediyor… Bir Başkadır isimli dizide izlediğimiz Öykü Karayel ile Atiye ile setlere dönüş yapan Beren Saat ve Fatma isimli dizisiyle şaşırtan Burcu Biricik’ten bahsediyoruz.

Netflix projeleri son dönemde öne çıktı. Bu projeler arasında Atiye dizisi uzun süredir izleyicilerin gündemindeydi… Beren Saat ile birlikte Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ile Metin Akdülger dizinin diğer başrol oyuncuları oldu. Netflix’in iddialı projesinde Beren Saat’in performansını beğenmeler de vardı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu 3 kadın oyuncunun Netflix dizileriyle ilgili bir değerlendirme yaptı. Koloğlu, Öykü Karayel’in canlandırdığı Meryem karakterini ayrı bir yere koyuyor. Şimdilerde Camdaki Kız dizisinde Nalan’a hayat veren Burcu Biricik’in Fatma isimli dizisindeki görüntüsünün de başarılı olduğunu belirten yazar, Beren Saat’i ise bu 2 kadın oyuncudan sonra saydı…

İşte Sina Koloğlu’nun 3 kadın oyuncu hakkındaki değerlendirmesi: “Netflix’teki Türk işi diziler, bir yerde üç oyuncunun da testi olacak. Karşılaştırma yapılacak. Peki kim? ‘Atiye’deki performansı ile Beren Saat, ‘Bir Başkadır’ ile Öykü Karayel ve fragmanı yayınlanan ‘Fatma’ ile Burcu Biricik.

Şahsen ben sıralamayı şöyle yaptım; ilk sırada Karayel gelir. Biricik fragmanında ‘iddialı bir oyunculuk’ ile geliyorum mesajı var. ‘Başörtülü temizlikçi kadın ve de seri cinayet olayı.

‘Hem yerel hem de evrensel’ durumunda gerilim. İkinci sıraya koyarım. Saat, pek içine giremedi oynadığı dizinin intibası uyandı açıkçası.”