Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in Arak dizisinin ismi Kara oldu ama, kaderi bakalım değişecek mi?

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in Arak dizisinin ismi Kara oldu ama, kaderi bakalım değişecek mi?

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği, 2. bölümü merakla beklenen yeni dizisi Kara’dan sürpriz ön izleme sahnesi yayınlandı.

Perşembe akşamı yayınlanacak 2. bölümün ön izlemesinde Zeki Müren eşliğinde Kara ve Zeynep’in romantik anları dikkat çekti. Kadrosu ve hikayesi ile göz kamaştıran sahne fırtına gibi esti.

Kara’nın Zeynep’in gözlerine bakarak “Her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime” sözleri şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı.

İlker Kaleli ile Öykü Karayel imzasını taşıyan dizi ilk olarak Arak olarak, Aralık ayında izleyicilerle buluştu. Ancak dizinin çok düşük reytingler alması ile birlikte Show TV, yeni yıl arasını da dikkate alarak dizinin ikinci bölümü için bekleme kararı aldı.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in Arak dizisinin ismi Kara oldu ama, kaderi bakalım değişecek mi? 7

Bu süreçte dizide İlker Kaleli’nin canlandırdığı Kara karakterinin adı, dizinin de ismi oldu. Böylelikle farklı bir proje gibi yansıyan yeni dizinin ilk bölümünün reytingleri hiç iyi gelmemişti. Bu nedenle de üst üste düzenlemeler ile birlikte Kara dizisinin nasıl bir akıbetinin olacağı merakla bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in yanı sıra; Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli ismin yer aldığı Kara’nın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

Senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte kaleme aldığı Kara dizisinin ikinci yeni bölümü 11 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak.

Hayatını çalanlardan intikam almak için harekete geçen Kara (İlker Kaleli) ile yolu genç adamla sürpriz şekilde kesişen Zeynep’in (Öykü Karayel) sürükleyici hikayesini güçlü kadrosuyla ekrana taşıyan “Kara” Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.