Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel için Kara isimli dizi bir hayal kırıklığı olarak akılda kalabilir!

İlker Kaleli ve Öykü Karayel için Kara isimli dizi bir hayal kırıklığı olarak akılda kalabilir!

tarafından ker_def

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrolünde yer aldığı Kara isimli dizinin gününün yanlış seçilmesi mi yoksa hikayenin veya oyuncuların çok ilgi görmemesi mi bilinmez, ancak işler yolunda gitmiyor.

İki başarılı oyuncunun bir araya gelmesinin yanı sıra, uzun zamandır hayranları tarafından ekranda yeni projelerinin beklendiği bir sürecin ardından Kara isimli dizinin reytinglerine bakanlar şaşırmadan edemiyor.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in daha önce ne kadar başarılı işler ortaya çıkardığını bilenler, Kara dizisinin ilk bölümünde yaşanan düşük reytinglerin ikinci bölümde daha da düşmesine şaşırıyor.

Tüm izleyici kategorilerinde de ilk bölüme nazaran daha düşük oranlar elde edilince Kara dizisi için umutların pek de yüksek olmadığı sonucu ortaya çıkıyor.

Aralık ayında yayınlanan ilk bölümün ardından yeni yılın da etkisi ile bir süre ara veren Kara dizisinde ikinci bölüm 11 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Dizi tüm kişiler kategorisinde 23. sırada yer alırken, AB grubunda 11. sırayı elde etti ve ABC1’de de 14. durumda bulunuyor.

Bu sonuçlara bakıldığı zaman Kara dizisinin ilk bölüme göre izleyici kaybı yaşadığını, İlker Kaleli ve Öykü Karayel hayranları için de bu sonuçların bir hayal kırıklığı olduğunu söyleyebiliriz.

Kara dizisi bu hali ile perşembe akşamları ekranda kalmayı başaramaz gibi duruyor. Show TV, gün değişikliği yaparak diziye ikinci bir şans verebilir mi bilinmez ama, iki etkili ismin yeni dizi projesinin bir anda büyük bir atak yaparak reytinglerini katlayarak artırabilecek bir pozisyonda olmadığını da görmek gerekiyor.