Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, sürpriz paylaşımıyla yılların dedikodularını kestirip attı!

Beren Saat, sürpriz paylaşımıyla yılların dedikodularını kestirip attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, son dönemde sosyal medyadan daha fazla paylaşımlar yapmaya başladı. Oyuncu, sosyal medyaya, bir dönem bazı sosyal olaylarda yaptığı yorumlar nedeniyle aldığı haksız eleştiriler yüzünden mesafeliydi. Eşi Kenan Doğulu ile arasını açan bir paylaşımın ardından da uzun süreli bir suskunluk yaşadı.

Doğum gününde attığı mesajla, hayatını kaybeden eski sevgilisini anmış ve eşi Kenan Doğulu ile sorunları olduğu da gün yüzüne çıkmıştı. Bir süre ayrı yaşayan çift, pandemi döneminde birlikte daha çok vakit geçirme fırsatı bulunca yeniden eski günlerine dönmüştü.

Beren Saat, verdiği bir röportajda, o süreçte birlikte müzik de yapmaya başladıklarını, bunun hem kendisine hem de ilişkilerine olumlu etki ettiğini de söylemişti. Bir başka durum var ki uzun yıllardır hep gündeme gelmekte.

Beren Saat, eşi ile evliliğini Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu’nun hala kabul etmediği, aralarının iyi olmadığı şeklinde pek çok haberlerle anıldı magazin medyasında.

Serpil Doğulu, kendisine uzatılan mikrofonlarda bu durumu yalanlarken, Beren Saat de bu tür haberlerle kayınvalidesi ile arasında bir sorun var gibi yansıtıldı.

Yıllardır süregelen bu duruma zaman zaman verilen pozlarla mesaj da gönderilmiş oldu ama Beren Saat’in son yaptığı paylaşım, ikilinin arasında hiç bir sorun olmadığının da bir kanıtı gibi adeta!

Ünlü oyuncu, kayınvalidesi Serpil Doğulu ile keyifli anlarından bir pozlarını paylaşarak doğum gününü kutladı ve “İyi ki doğdun, iyi ki varsın” sözleriyle de durumu açıklıkla ortaya koymuş oldu!

Beren Saat, sürpriz paylaşımıyla yılların dedikodularını kestirip attı! 7