Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in aynı anda biri sahilden, biri ormandan paylaşımları dikkat çekti!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in aynı anda biri sahilden, biri ormandan paylaşımları dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, sadece Türkiye’de değil Ortadoğu ülkelerinde de çok tanınan ve büyük beğeni toplayan iki oyuncu. Rol aldıkları dizilerle özellikle Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi edinen ikili, bölgedeki bazı markaların reklamlarında da rol aldı ve almaya devam ediyorlar.

Özellikle Burak Özçivit, inşaat firmaları başta olmak üzere Ortadoğu ülkeleriyle yaptığı reklam kampanyalarıyla da dikkat çekiyor.

Özçivit, şu anda atv’nin Kuruluş Osman dizisi ile ekranlarda. Aynı zamanda Altınyıldız markasının da yüzü. Geçtiğimiz haftalarda markanın yeni reklamları için sahil kenarında yapılan çekimlerden pozlarını instagram sayfasında da kullanmıştı.

Burak Özçivit, o gün çekilen pozlarını markayı etiketleyerek paylaştı. Fahriye Evcen de aynı saatlerde ormanda yürüyüş yaparken çektiği pozlarını yayınladı.

Bilindiği gibi oyuncu, 2017 yılından beri ekranda yok. Bu süre içinde oğlu Karan’ın da dünyaya gelmesiyle bir süredir sadece instagram’dan ve reklamlarla takipçileriyle buluşuyor.

Her ne kadar dizi ya da sinema filmlerinde rol almasa da Fahriye Evcen farklı markaların yüzü oluyor. Sosyal medya hesabından da anlaşmalı olduğu markaların reklamlarını yapıyor.

Oyuncu çiftin aynı saatlerde yaptıkları paylaşımlar aşağıda… İkilinin paylaşımlarının aynı zaman aralığında olması, ironik bir durum da yaşattı. Biri sahilden, biri ormandan selamladı hayranlarını…

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aynı anda biri sahilden, biri ormandan paylaşımları dikkat çekti! 9

 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aynı anda biri sahilden, biri ormandan paylaşımları dikkat çekti! 10

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aynı anda biri sahilden, biri ormandan paylaşımları dikkat çekti! 11