Ana sayfa Sinema Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 14 yıl sonra bir araya getirecek proje nerede yayınlanacak?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 14 yıl sonra bir araya getirecek proje nerede yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdıkları Bihter ve Behlül karakterleriyle Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yer alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getirecek projeyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Proje şimdiden olay yarattı.

14 yıl önce Kanal D’de ekrana geldiğinde büyük heyecan yaratan ve tartışmaları da beraberinde getiren Aşk-ı Memnu dizisi hala herkesin hafızasında. Dizinin tekrar bölümleri hala büyük izlenme rakamlarına ulaşıyor, sosyal medyada gündem oluyor.

Aşk-ı Memnu’nun iki başrol oyuncusu Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni bir projede bir araya geleceği haberi gündeme geçen hafta bomba gibi düşmüştü. Projeyle ilgili bazı ayrıntılar da ortaya çıktı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 14 yıl sonra bir araya getirecek proje nerede yayınlanacak? 7

Buna göre iki ünlü oyuncunun bir araya geleceği proje bir film olacak ve Netflix’te yayınlanacak. Filmin çekimleri New York’ta gerçekleştirilecek. Senaryosu ise bugüne kadar Hekimoğlu, Atiye, Vatanım Sensin, Şeref Meselesi gibi başarılı yapımları kaleme alan Nuran Evren Şit’e ait olacak. Yapımcılığını ise OGM Pictures üstlenecek.

Proje gündeme düştüğü andan itibaren büyük ses getirdi. Gelen ayrıntılar film projesinin büyüklüğünü ve iddiasını da ortaya koyuyor. 14 yıl sonra Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bu kez daha olgun halleriyle bir arada göreceğiz.

Beren Saat uzun süredir dizi setlerinden uzakta. Başarılı oyuncu en son Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin iki sezonunda başrolde yer almıştı. Beren Saat’in adı, Disney Plus için Med Yapım tarafından çekilecek Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için de geçiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ da son projelerinde tercihini hep filmlerden yana kullanıyor. En son çektiği Aşıklar Bayramı isimli filmde rol aldı. Tatlıtuğ halen, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği Nuh Boğuldu filminin çekimlerine devam ediyor.