Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat yeniden Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili bir projede yer alacağı haberleriyle ilgili ilk kez konuştu!..

Beren Saat yeniden Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili bir projede yer alacağı haberleriyle ilgili ilk kez konuştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak Atiye dizisinde izlediğimiz Beren Saat, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncunun son paylaşımı hayranları tarafından çok beğenildi.

Beren Saat instagram hesabından yaptığı paylaşımda annesi Ayla Saat’in doğum gününü kutladı. Oyuncu ve annesinin fotoğrafını gören hayranları, ‘Güzelliğini annesinden’ almış yorumlarında bulundular.

Emekli öğretmen olan annesi ile fotoğrafını paylaşan Beren Saat ayrıca annesinin doğum gününde eşi Kenan Doğulu, kayın validesi ve annesi ile birlikte aile yemeği yedi.

Beren Saat yeniden Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili bir projede yer alacağı haberleriyle ilgili ilk kez konuştu!.. 7

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı ‘Bihter’ karakteriyle hafızalara kazınan Beren Saat’in adı son zamanlarda aynı dizide ‘Behlül’ karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir projede geçiyor.

Yemek çıkışı basın mensuplarının bu konudaki sorularını yanıtsız bırakan Beren Saat ser verip sır vermedi. Çıkan haberlere göre; İki ünlü oyuncu 14 yıl aradan sonra bir sinema projesinde yeniden bir araya gelecek.

Uzun süredir yapımcıların da buluşturmak istediği ünlü ikilinin, OGM Pictures ile bir sinema filmi için anlaşma yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Yapımcı Onur Güvenatam’ın ikiliyi Netflix’te yayınlanacak bir film için ikna ettiği gelen bilgiler arasında.

Beren Saat konuyla ilgili sadece, ‘Resmi açıklama yapılmadan konuşmam doğru olmaz’ demekle yetindi.