Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk yavaş yavaş ortaya çıkıyor! Ancak daha zamanı var…

Süslü Korkuluk yavaş yavaş ortaya çıkıyor! Ancak daha zamanı var…

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaşadığı sorunlar nedeniyle yılan hikayesine dönen Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili bilgiler yavaş yavaş geliyor. Ortaya çıktığı günden bu yana tartışmalar yaratan dizinin ekrana gelmesi için hala zaman gerekiyor.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in yer alacağı Süslü Korkuluk dizisi için çalışmalar sürüyor. Ancak arka arkaya gelen sorunlar nedeniyle aksayan planlar dizinin ekrana gelme zamanını mecburen geciktiriyor. Dolayısıyla Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç hayranlarının biraz daha beklemesi gerekiyor.

Diziyle ilgili olarak gelen son bilgiye göre Süslü Korkuluk’un hikayesiyle ilgili. Buna göre Süslü Korkuluk bir dönem dizisi olmayacak, günümüzde geçecek. Süslü Korkuluk’un dört ay önce yayınlanan ilk tanıtımında Çağatay Ulusoy’un kostümü ve aksesuvarlar dizinin geçmişte yaşanan bir hikayeyi konu alacağı izlenimi yaratmıştı.

Süslü Korkuluk yavaş yavaş ortaya çıkıyor! Ancak daha zamanı var... 79

Süslü Korkuluk dizisi arka arkaya yaşadığı sorunlar nedeniyle gündem olmaya devam ediyor. Önce yayınlanacağı kanal sonra da başrol kadın oyuncusu değişen dizi için hazırlıklar sürüyor. Dizinin çekimlere ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Dizinin senaryo ekibi şu an hummalı bir çalışma içerisinde. Bilindiği üzere Süslü Korkuluk’un yayıncısı olarak ilk, TV8’in adı geçmişti. Dizinin senaryosu da ulusal kanala göre uzun uzun yazılmıştı.

Ancak TV 8’le anlaşma bozulup da Netflix’le anlaşılınca tüm planlar değişti. Çünkü dijital platformlarda dizilerin bölüm süresi en fazla bir saat olabiliyor. Durum böyle olunca senaryo ekibinin en baştan işe koyulduğu ve hikayeyi dijital platforma uygun olacak şekilde en baştan yazdığı öğrenildi.