Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in televizyon dizisi yapmamasının nedeni ortaya çıktı!

Beren Saat’in televizyon dizisi yapmamasının nedeni ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat, uzun zamandır televizyon ekranında yok. Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne gibi çok önemli dizilerle akıllarda yer edinen Beren Saat, en son televizyonda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle 2016 yılında yer almıştı.

8 yıldır televizyon dizisi çekmeyen oyuncu, Netflix için dijital dizi Atiye ile 3 sezonluk başarılı bir performans ortaya koydu. Birçok dizi hayranı televizyon projesinde yer almasını istese de Beren Saat’in şu aşamada böyle bir düşüncesi yok.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde arkadaşı Gülcan Arslan’a destek oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin setinde tanışan iki oyuncunun dostluğu da böylelikle başladı. Yıllar sonra Gülcan Arslan’ı marka yüzü olduğu firmanın lansmanında destekleyen Beren Saat, vefalı olduğunu da göstermiş oldu.

Beren Saat'in televizyon dizisi yapmamasının nedeni ortaya çıktı! 7

Gülcan Arslan’ı öven Beren Saat, “Mevaris’in tasarımlarını daha iyi taşıyacak birini hayal edemiyorum” ifadesini de kullandı. Oyuncu bu lansmanda hayranlarına yeni proje sürprizi de yaptı. Yeni bir sinema filmi çekeceğini anlatan Beren Saat, yaz aylarında sete çıkacak. Yine dijital bir platform için çekilecek olan filmden detay vermeyen oyuncu, hayatından da memnun olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Kocası Kenan Doğulu ile birlikte stüdyo çalışmaları yaptıklarını da anlatan Beren Saat, “Pandemiyi atlattık, daha ne olsun, yaşadığımız her günün kıymetini bularak yaşıyoruz, mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Dijitale proje yapan Beren Saat’e televizyon dizisi soruldu. Oyuncu, “Ben iyiyim dijital platformlarda. Atiye’den çok mutluyum. Şimdi başka bir film hazırlıyoruz, iyiyim yani. Keyfim yerinde” diyerek teklifleri değerlendirmek istemediğini anlattı.

Beren Saat hem çalışma saatlerinin çok olması hem de özgürlük alanının kısıtlanması nedeniyle televizyon dizisi çekmek istemiyor. Her hafta 120 ile 150 saat arası bölümlerle yayınlanan televizyon projeleri, oyuncuları çok yorduğu için bazı isimler için dijital platformlara iş yapmak daha kabul edilebilir bir durum.

Beren Saat de bu noktaya dikkat çekti ve dijital platformun senaryo açısından da özgürlük sağladığını hatırlattı.

Ünlü oyuncu televizyon dizilerindeki klişeden, yoğun çalışma ortamından ve uzayan saatlerden artık yorulduğu için ve senaryo noktasında da özgün işler olmadığı için dijital projelerde kalmayı tercih ediyor.