Ana sayfa Dizi Haberleri Bergen filmini yerden yere vuran Mahsun Kırmızıgül’den Hazal Kaya’ya destek geldi!..

Bergen filmini yerden yere vuran Mahsun Kırmızıgül’den Hazal Kaya’ya destek geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Hazal Kaya’nın da oynadığı, Netflix’in merakla beklenen, macera dolu yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı, 3 Mart’ta izleyicilerle buluştu.

Hazal Kaya dizide sergilediği oyunculuk performansıyla, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ahmet Hakan, ‘Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi ‘ başlıklı ağır bir yazı kaleme aldı. Hazal Kaya’yı, çok aşırı zorlamayla doğal olmaya çalışıyor, Büyük oynayarak iyi oyuncu olacağını sanıyor, Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor, sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda ve hiç bitmeyen, bir yapmacıklık var oyunculuğunda sözleriyle eleştiren Ahmet Hakan’a sanat camiasından da pek çok tepki geldi.

Şarkıcılıktan sonra sinemaya da el atarak yönetmenlik yapan Mahsun Kırmızıgül de Hazal Kaya’ya destek verdi.  Sosyal medya hesabından Hazal Kaya’nın Ahmet Hakan’a verdiği cevabı paylaşan Kırmızıgül, ‘Sen bizi dinle Hazalım muhteşem bir oyuncusun’ notunu düştü.

Bergen filmini yerden yere vuran Mahsun Kırmızıgül'den Hazal Kaya'ya destek geldi!.. 7

Geçtiğimiz cuma vizyona giren şarkıcı Bergen’in hayatının anlatıldığı Bergen filmini, filmde Bergen’in şarkılarının Farah Zeynep Abdullah tarafından seslendirilmesini ve şarkıcının kendi sesinin kullanılmamasını eleştiren ve filmi izlemeden çıktığını belirten Mahsun Kırmızıgül’ün Hazal Kaya’ ya verdiği destek dikkat çekti.

Mahsun Kırmızıgül,  Bergen filmiyle ilgili; ‘Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyaografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum” açıklamasını yaptı.